Verken sint eller forstoppet

Er du klar over hvor ubeskrivelig skjønt det føles å endelig ha en ryddig leilighet etter et oppussingsprosjekt? Nå nyter jeg livet; litt interiør ble kjøpt inn da mamma og jeg dro innom Sparkjøp tidligere i dag, og da kunne jeg jo ikke la være å hamstre inn både tøymyknere og vaskemidler.. Nå lukter det så rent og godt her inne at jeg ikke kan annet enn å storkose meg.

En kopp med rykende varm te står på bordet foran meg, Bloggerne snurres på skjermen og det eneste jeg har på agendaen annet enn total avslapping, er litt kosejobb på tastaturet. Så digg!

I morgen venter det en mellom/kveldsvakt på meg, før jeg skal ta helg med god samvittighet. Søndag venter det familieselskap og kos, så denne helgen ser jeg så innmari frem til. Aaahh, livet akkurat nå… Det kan ikke beskrives med andre ord enn ren og skjær lykke. Jeg har det så ufattelig fint om dagen, selv om det ut ifra bildene fra bilturen tidligere i dag kan se ut som om jeg er nokså irritert – eventuelt forstoppet. Haha!

Det eneste som plager meg litt akkurat i dag er peisen, eller rettere sagt; veden. Jeg har forsøkt å fyre opp i en evighet til ingen nytte, men helt plutselig – tre timer senere og etter at jeg i frustrasjon slo på varmepumpa igjen – begynte det brenne som bare det. Det varte i ganske nøyaktig en halvtime før alt ble mørkt igjen. Selvfølgelig må jeg trenge mer ved akkurat denne helgen, uten noen til å bære den for meg. Hmrprfs… Jaja, varme tær eller ikke; jeg håper du får en helt fantastisk helg og at du gjør max ut av den – enten du har festligheter, jobb eller avslapping på planen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg