Unntakstilstand

Jeg har sannsynligvis godt av det, men en hel dag uten å en gang ha vært på butikken føles skikkelig rart.. Da vet man at man bør legge om stilen litt ellers også. Vi har hatt “skolegøy” (okei, sier jeg “hurra for iPad i skolen”) i dag, og friminuttet gikk til en herlig dag i skogen sammen med min kjære nabo og venninne, før vi fortsatte med vårt innendørs. Vi er jo ikke vant med å ha så rolige dager som det vi står ovenfor nå, så det er allerede en liten prøvelse.. “Vi får gjøre det når tredje verdenskrig er over”, som Sienna så fint sier 😉 Hun spøker om det og tar det hele med ro. Heldigvis, det er vi voksne som skal ta oss av bekymringene.

Hva helgen vår skal bestå av, aner jeg imidlertid ikke. På den ene siden vil jeg alt mulig, men på den andre er jeg livredd for å potensielt smitte noen. Man vet jo ikke om man er syk før symptomene er der, og hvordan vet man om man har en uskyldig forkjølelse, eller skrekkens virus? Mest sannsynlig holder vi oss bare hjemme i helgen, og venter på ytterligere informasjon.

Fremover skal jeg få gjort unna mest mulig jobb, og Sienna har fri tilgang til alle husets skjermer. Nesten, i hvert fall. Jeg får dra frem igjen hjemmemammaen i meg, den som aktiviserte henne dag ut og dag inn frem til hun startet i barnehagen som treåring. Det skal bli litt fint også, så lenge alle våre holder seg friske igjennom dette.

I helgen skal det jobbes med tre saker, så jeg får hendene fulle. Litt skole må jeg også klare å prioritere, selv om hodet er helt andre steder for tiden. Vi finner ut av det! Jeg håper at dere alle gjør så godt dere kan for å være en del av et medmenneskelig samfunn, som står sammen fra hverandre for å bekjempe spredningen av viruset. Ta vare på hverandre.

0 kommentarer

Siste innlegg