Tradisjon tro

Endelig helg! Og jeg har selvfølgelig – tradisjon tro – klart å bli syk. Ikke så syk at jeg med god samvittighet kan pakke meg inn i et mykt pledd og la arbeidsoppgavene støve ned, men akkurat syk nok til at det høres ut som om jeg har vært på whisky-fylla i et par dager i strekk. So much for å ikke ha rørt alkohol på ti måneder, altså. Neida, men det skal bli greit med helg! Jeg tar imidlertid ikke helt fri ettersom jeg skal legge inn noen flere sitater fra intervjuer jeg har hatt denne uken og ikke minst planlegge neste uke (som forhåpentligvis blir stappfull av gjøremål), men det skal bli godt med ordentlig kvalitetstid med verdens beste lille jente likevel.

I dag hentet jeg henne tidlig fra skolen etter å ha fått unnagjort et par telefonintervjuer og lagt noen avtaler, før vi tok turen til foreldrene mine for middag og medlidenhet. Det kunne ikke ha passet meg bedre, å få servert både middag og dessert (sammen med noen gode ord i form av “huff, legg deg nedpå litt, du”) var akkurat det jeg trengte.

Nå skal jeg nyte følelsen av en skinnende ren leilighet (jeg mener det, vaskehjelp må være livets luksus) med mine idiotiske, men koselige, programmer på skjermen. Jeg har nettopp begynt å se “Kjendis søker kjæreste” og den siste sesongen av “Svenske Hollywoodfruer” liksom.. Snakk om å utnytte at kjæresten ikke er her i kveld, haha! Jeg tror ikke han er klar over hvor vanvittig mye rart jeg ser på alene, med tanke på at vi ellers har nokså lik smak. Jaja, godt at det bare er på den fronten jeg er two-faced♥

Men først; forsøke å lufte hundene med whisky-stemmen som fører kommandoene. Det matcher i alle fall brumlebassen av en voffse, om ikke annet.

0 kommentarer

Siste innlegg