Tilbake til hverdagen – med solkysset hud

Selv om det var ekstremt deilig å nyte noen herlige dager i Spania i vinterferien, må jeg innrømme at det føles ganske godt å være hjemme igjen med hunder, jobb og rutiner igjen også. Vi har hatt noen hektiske dager med å få fikset opp i litt krøll, men nå er alt endelig på plass – og jammen ble det noen fine dager uten så altfor mye på agendaen, også. Ettersom vi tok med oss foreldrene mine i tillegg til at en kollega av Håvard og hans datter dro på tur samtidig, ble det en skikkelig vinterferie der vi klarte å legge fra oss alt som måtte ordnes opp i, med jevne mellomrom.

Deilig mat, stekende sol, shopping, interiørjakt og enda mer mat er beskrivende stikkord for uken som gikk. Det mest fantastiske med det hele må nesten være at vi ikke hadde med oss annet enn det vi shoppet av klær og gaver ment for Norge, tilbake. Jeg er jo så vant med at det å komme hjem fra ferie betyr å ha en hel haug av skittentøy å ta meg av i ukevis etterpå, men ikke denne gangen. Om jeg har tvilt på hvor riktig det var å kjøpe ferieleilighet før, gjør jeg ikke det nå lenger. Fy søren, så deilig å være “hjemme” med alt sitt rundt seg, i det magiske “sydenland”.

Et par snapshots fra de utfluktene vi rakk, irriterende nok har jeg mest videoer av turen vår. Jeg har knipset ett par bilder av leiligheten også, som jeg tenkte å dele med dere litt senere. Jeg hadde jo store planer om å ta skikkelig flotte – og mange – bilder, men det ble fort med tanken da ikke alle håndklærne var tørket dagen før avreise (som for øvrig var midt på natten) og som dermed måtte slenges over alle stolrygger som fantes. Det får bli neste gang!

I dag skal jeg gjøre mitt for å få tid til noen minutter i solarium.. 😉

0 kommentarer

Siste innlegg