Svar på spørsmål: Graviditet, huskjøp og barnerom

Når har du termin? Etter ordinær ultralyd har jeg fått termin 24.mai.
Hva om gutten ikke liker lyseblått? Jeg regner med at du sikter til denne Instagram-posten. Han får selvfølgelig velge selv når han blir stor nok til det, akkurat slik søsteren har gjort i mange år allerede. Jeg syns det er SÅ gøy å planlegge, innrede og dekorere, og ikke minst er jeg glad i endringer innimellom. Så ja; så lenge han er en liten baby er det vi voksne (og kommende storesøster) som bestemmer, men som eldre vil han selvsagt få innrede som han ønsker, han også.
Hvordan vil Sienna innrede sitt rom? Det kommer jeg ikke til å dele her. Hun har sitt privatliv og holdes utenfor min eksponering 🙂
Hva gjør du med leiligheten nå som dere har kjøpt hus? Den skal selges, prosessen der er i gang.
Blir det vanskelig å flytte fra hjemmet ditt? Tja, på én måte blir det jo det. Det har jo vært hjemmet mitt i snart åtte år, og er på en måte et av de største bevisene på at jeg har klart meg i livet – også på egenhånd. Men, mest av alt blir det fantastisk å flytte inn i det store, fine huset vårt, da. Det er helt klart det perfekte huset for oss!

Var det vanskelig å velge babynavn denne gangen? Nei, nå vurderte vi ikke noen andre navn så veldig seriøst før vi landet på dette. Håvard og jeg har veldig lik smak, så det var heldigvis ikke vanskelig å velge verken gutte- eller jentenavn.
Hva skulle babyen hete dersom det ble en jente? Emily.
Rir du fortsatt nå som du er gravid? Ja, absolutt! Kroppen stopper meg fra å trene skikkelig, men hesten lider ingen nød. Han blir trent i dressur av andre enn meg, også tar jeg økter med svært lett dressur, bomtrening, horsemanship, longering, løslongering, tømmekjøring, kondisjon og turer selv. Det passer oss supert akkurat nå.
Hva er planen med hesten når det nærmer seg termin? Jeg har jo termin i mai, så det kommer nok til å bli noen uker hvor jeg er helt avhengig av masse hjelp. Men, så skal han på sommerbeite i juni, så da skal han få kose seg masse på beite med hestevenner, og bli brukt 2-5 ganger i uken, da på tur og noe dressurtrening på stranden eller på diverse marker og lignende. Det skal nok gå veldig bra, det håper jeg i hvert fall at det vil gjøre.

0 kommentarer

Siste innlegg