Svar på siste stilte spørsmål

Hva jobber kjæresten din med siden han kan pusse opp osv midt på dagen? 
Han er fisker, så når han er hjemme fra sjøen har han heldigvis mye tid 🙂 Jeg syns det er veldig greit å ta oppussingen på dagtid de dagene jeg har fri og Sienna er i barnehagen i tillegg til de kveldene jeg er alene her, så da blir det slik.

Når ser du for deg å få samboer? 
Det er langt opp og frem, det! Jeg sitter ikke med noen fasit, men jeg mener at man bør ha vært sammen i minimum ett år før man flytter sammen med kjæresten så lenge en eller begge har barn fra før.

Hva syns du er den beste måten å introdusere barna for en ny kjæreste på? 
Igjen; jeg har ingen fasit, men jeg syns følgende punkter er veldig viktig: 1. Vente til du er helt sikker på forholdet og den du er sammen med. 2. Introdusere ham som bare venner i første omgang, og la dem bli kjent helt uten “forpliktelser” eller knagger. 3. Bruke god tid og ta alt i barnets tempo. I mitt tilfelle er Sienna veldig vant med at jeg har mange venner, og for min del er det helt avgjørende at de kommer godt overens før vi blir kjærester/forteller om forholdet. Et annet punkt jeg syns er viktig er det å finne på ting sammen, altså ikke havne i det “hverdagslige” med en gang – den biten syns jeg det er utrolig viktig å bruke lang tid på. En ny kjæreste er ikke en som plutselig skal bli en del av familien.

Er Sienna klar for skolestart? Hva gjør du for å forberede henne? Gruer du deg? 
Jeg kommer ikke til å skrive noe som utleverer Sienna her 🙂 Når det kommer til meg er jeg selvfølgelig veldig spent, men jeg gleder meg også utrolig mye til skolestart og alt det medfører. Det blir på alle måter en helt ny hverdag, og jeg føler på meg at den blir ordentlig fin.

Når ser du for deg å få et barn til? 
Haha, jeg ser det ikke for meg.

Hva gjør du når du skal slappe helt av? 
Da finner jeg frem en god bok (eller setter på en lydbok) og lever meg inn i den. Gjerne med en kopp te ved siden av meg, og med pledd surret rundt kroppen. Aaahh, det er hverdagslykke, det.

Hva har du pusset opp i leiligheten så langt, og hva gjenstår? 
Det som har blitt gjort hittil er å få satt inn nye dører over alt, Sienna har fått “nytt rom”, gangen og kjøkkenet er malt og kjøkkenskapene er fornyet, i tillegg til at så godt som alt av interiør og møbler er byttet ut. Det som gjenstår nå er vel egentlig vaskerommet (nye gulv, maling, bedre organisering der inne), å få malt soverommet mitt og forhåpentligvis også male stuen. Sistnevnte er jeg litt usikker på; jeg aner ikke hvilken farge jeg skal velge, den som er her passer tross alt ganske godt inn.. I tillegg til dette fikk vi også malt huset utvendig i fjor sommer. Det begynner å bli bra!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg