Svar på siste stilte spørsmål – Korona, avlyse Spania-tur, økonomi og trening

Skal du reise i nærmeste fremtid, med tanke på Korona? Hva er ferieplanene dine?
Jeg har bestilt tur til Spania både i påsken, i juni og i august, men jeg aner ikke om det blir aktuelt å dra – eller eventuelt når. Vi får rett og slett bare følge med på hva som skjer, og ta alt som det kommer. Jeg har også fryktelig lyst til å dra til Kristiansand i løpet av sommeren, og kanskje en Sverige-tur. Men, vi får se. Spania og leiligheten der må nesten prioriteres akkurat i år 🙂

Er du hysterisk når det kommer til Korona, eller er du blant de som gir blaffen? 
Ingen av delene. Jeg tar mine forholdsregler, som jeg jo alltid gjør. Jeg vil jo ikke ha omgangssyken heller, så hygienen min er alltid på topp – det er ingen endring der. Jeg er ikke redd for min egen del, men det er klart at jeg blir bekymret over mine nærmeste i risikogruppen. Det er skremmende, men jeg krysser fingre og tær for at det skal gå bra, også med dem.

Hva bruker du mest penger på? 
Å bo, tror jeg. Altså huslån, strøm og den biten der.

Hva har du alltid i hus av mat- og drikkevarer? 
Knekkebrød, baconost og Pepsi Max. Haha! Ja, og sjokolade.

Kan du begynne med økonomisk oppsummering måned for måned igjen? 
Ja! Jeg har helt glemt det, men det skal jeg få til. Jeg syns det er så motiverende å se at jeg blir flinkere, og ikke minst er det deilig å få enda mer kontroll.

Hvordan trener du?
Sporadisk, haha. Jeg er helt elendig på å ha trening som en fast rutine, dessverre. Jeg er i mye aktivitet i hverdagen og går mye på tur, men der stopper det vel egentlig. Jeg trener litt styrke innimellom, når jeg husker på det.

0 kommentarer

Siste innlegg