Svar på siste stilte spørsmål: HPV, økonomi, oppussing og juleforberedelser

Bruker du ikke penger på noe annet enn mat, shopping og interiør? Hva med huslån, bilen, forsikringer også videre? 
Jo, men i spaltene “Min økonomi” tar jeg bare opp de postene jeg mener at jeg kan og bør forbedre. Jeg har mange faste utgifter og varierende utgiftsposter som for eksempel de du nevner (bortsett fra bilen, den har jeg ikke lån på), kommunale avgifter, strøm, Internett, telefon, hundene, diesel, sparing – og listen går videre i det som kan føles som det uendelige. Som for de fleste andre, regner jeg med. Målet mitt med disse innleggene er ikke å blottlegge hele økonomien min, men å dele av de utgiftspostene jeg vet sluker unødvendig mye penger.

Hvordan går det med deg med tanke på HPV/celleforandringer? 
Det går fint. Jeg kjenner at det er utrolig frustrerende at det må gå så lang tid før jeg får vite noe mer, aller helst vil jeg jo bare få bukt med problemet med det samme.. Noen ganger blir jeg redd av å tankene mine, men for det meste går det greit. Det er spesielt vanskelig å unngå å snakke med mine nærmeste om det, de er jo ikke bekymret og ikke vil jeg legge for mye på dem heller. Jeg forsøker å tenke på alt mulig annet i stedet 🙂

Har du begynt på julegavehandling allerede? 
Ja! Det er jo så deilig å nærme seg ferdig, ikke minst med tanke på at jeg får spredt det litt utover lønningene. Nå gjenstår det bare å finne gaver til pappa, kjæresten og Sienna så er jeg 100% ferdig. Det er ganske deilig.

Når skal du pynte til jul? 
Jeg har lyst til å pynte nå, jeg. Men jeg skal prøve å vente til i hvert fall etter bursdagen min den 18. november..

Har du grønne eller blå øyne? 
Jeg har for det meste lyseblå øyne med et hint av grått, men i enkelte typer lys (og når jeg gråter) er øynene mine grønne. Skikkelig sært!

Hvilke raser er Aqua, Monkey og Max? 
Aqua er Chichuahua, Monkey er Kleinspitz og Max er en blanding av Labrador og Bulldog.

Hvordan går det med oppussingen av leiligheten? 
Helt strålende! Kjøkkenet er ferdig og det samme vil jeg si at stuen er, selv om de resterende veggene burde ha fått seg et aldri så lite strøk de også. Men, det er ingenting som haster og ikke noe jeg orker å begynne med nå. Sienna sitt rom er også ferdig, så nå gjenstår det egentlig bare å lage en bedre løsning på vaskerommet og å male mitt soverom.

Hva syns du om barn og skjermtid? 
Dette fortjener egentlig et eget innlegg, jeg er nok hakket over normalt streng på det. Det er klart at det skjer her i huset også, men det er for det første ikke ofte og for det andre kun når kjedsomheten rår fullstendig – eller om en av oss er syke. Jeg heier på kreativitet og frisk luft, jeg!

Om du lurer på noe kan du alltids spørre på Instagram eller Facebook!

0 kommentarer

Siste innlegg