Svar på siste stilte spørsmål

Hva bruker du fritiden din på? 
Vel, jeg er mamma, jobber, studerer til to fagskoleutdannelser med eksamen om bare en liten måned, tar ulike skrive/forfatterkurs og forsøker mitt beste på å gi hunden alt han trenger av tur og oppdragelse 😉 Jeg takler ikke å kjede meg, haha. For meg er det et ganske vagt skille mellom hva som er jobb og hva som er fritid utenom tiden med datteren min; jobben min er jo noe av det gøyeste jeg vet og skolen er 99% morsom og spennende.

Hvor mye leser du? 
Cirka 10-20 bøker i måneden, om vi teller med lydbøker. Jeg hører lydbok i bilen på vei til og fra jobb (og andre ærender Sienna ikke er med på) og hver kveld når jeg skal sove. Å fysisk lese bøker selv har jeg mindre tid til, det blir kanskje èn bok i måneden i tillegg til lydbøkene.

Dine beste tips til å takle hverdagen som alenemor? 
Jeg har tenkt så lenge på å skrive et innlegg om nettopp det, men jeg føler at uansett hva jeg skriver så blir det så.. Rart. Det eneste jeg har “slitt” med i denne tilværelsen er å faktisk være borte fra barnet mitt, det aller kjæreste jeg har i verden. Tipsene i den sammenheng er å finne ut hvilke interesser du har og hva som gir deg et ekstra energipåfyll i hverdagen, og fylle så mange minutter som mulig med nettopp de tingene.

Kommer du til å ha stor hund igjen? 
Ja, selvfølgelig. Meeen, akkurat nå passer det ganske greit med en bitteliten Instagram-hund 😉

Syns du det er status å ha mange utdannelser? 
Nei, status syns jeg er feil ord å bruke. Men det er ingen tvil om at jeg syns det er ufattelig kult at jeg har fått det til med tanke på bakgrunnen min som alvorlig syk, jeg er megastolt.

Hvor overfladisk er du? 
Jeg tror ikke at man trenger å være enten det ene eller det andre. For meg er det viktig å føle meg bra på utsiden for å ha det bra på innsiden, så for meg er en antydning til brunfarge, fine klær, høyhælte sko og pene negler et aldri så lite must. Jeg er en sammensetning av så mye – også det overfladiske.

Hvor gammel er kjæresten din? 
36 🙂

2 kommentarer
  1. Hei! Jeg har vanskelig for å tro at du rekker å lese 10-20 bøker i måneden. Selv om du skrur opp til høyeste lesehastighet, blir det så å si umulig å høre på så mange bøker (gitt at det er av typen Lucinda Riley ol. Bøker med typ 3-400 sider) om du da ikke lytter kontinuerlig gjennom en hel dag. Men jeg tviler på du har lydbok på øret mens du jobber, studerer osv. Kan du skrive en liste over de nærmere 20 bøkene du har lest, og gi et tips til hvordan det er fysisk mulig å komme gjennom så mange bøker? Det er veldig interessant for oss som ønsker å få tid til å lese mer

   1. Dette er inkludert flere bøker av serieromaner (disse er kortere enn “vanlige”, frittstående romaner) så det er absolutt mulig 🙂 Jeg hører lydbok i minst to timer hver kveld, som regel fire. I tillegg hører jeg lydbok til og fra jobb (hver vei tar en halvtime), til barnehagen for å hente Sienna, når jeg trener, når jeg rydder og vasker hus, på tur med hunden og når jeg skal slappe av på sofaen mellom slagene leser jeg enten fysisk bok eller lytter til lydbok. Jeg kan absolutt komme med en liste over de bøkene jeg har lest den siste måneden om du vil? De er HELT nydelige, jeg har ikke gått på en eneste “smell” av dårlige bøker den siste tiden 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg