Status: Lykkelig

Akkurat nå: Fyr i peisen, tykk genser på meg, ullteppe pakket rundt meg, Pepsi Max i glasset og en sovende hund på saueskinnet foran peisen. Status? Lykkelig.

Før jobb svingte jeg meg rundt med moppen og fikk satt på to maskiner med klær før det var på tide å dra; er du klar over hvor oppriktig gøy absolutt alt av husarbeid er når man er strålende fornøyd med sitt “nye” hjem, eller? Det er helt klart undervurdert å fornye litt. Arbeidsdagen føk avgårde, det føltes ikke ut som om jeg stod på butikken i mer enn en time til sammen, haha. Det må nok skyldes den fine jobben, og ikke minst det at en herlig kunde kom innom med en Monster energidrikk til meg fordi “jeg alltid er så hyggelig og hjelpsom, og fordi jeg alltid finner det hun er på jakt etter”. ÅÅÅH, altså, hva gir du meg?! Jeg ble så rørt at det var tett før tårene piplet frem, de truet ganske kraftig med å gjøre akkurat det. Fy søren, slike dager. Slike mennesker i det hele tatt… Verden burde hatt flere av slike som henne.

Da jeg kom hjem igjen rakk jeg å sette klærne jeg vasket i dag tidlig til tørk og få i meg litt mat (bacalao, mitt jeg-er-alene-måltid) før jeg tok turen ut med en venninne. Så deilig med en frisk gåtur, selv om tærne mine truer med å ikke tine før til neste år igjen… Hihi! Så ja, jeg byr på uklare bilder fra en eller annen tur tidligere i vinter (samme løypa og samme hund som i dag, da). Det er altså deilig ute! Snøen har lagt i det som føles som en liten evighet, og selv om det er bitende kaldt er det så friskt og… Rent, på en måte? Jeg elsker det. Jeg blir nok aldri en frontperson for treningssenter, men turer – det får jeg aldri nok av.

I morgen venter det familiebursdag med alt det innebærer – som jeg gleder meg! Nå skal jeg krype til køys i hvert øyeblikk, jeg må bare vurdere ferdig om jeg skal ta dagens andre dusj for å få i meg varmen, eller om jeg skal satse på at de to dynene, ullpleddet og fleecepleddet kan gjøre den samme nytten. Sannsynligvis ender jeg opp med alternativ to; jeg er merkelig trøtt nå..

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg