Sløv søndag

En skikkelig sløve-søndag for første gang på en halv evighet har ikke vært til å forakte. Med unntak av å sette på navnelapper på noen nye klær jeg har bestilt til skolestart har jeg ikke gjort det eneste fnugg av fornuftige gjøremål og deilig er det! I går kveld etter jobb på Stormberg fikk jeg besøk av en kompis, så etter prat og fjas her hjemme dro vi ut på tur med voffsene. Det er så deilig å kjenne at høsten kommer krypende, selv om temperaturene fortsatt er såpass høye at jeg kan høre det både plaskes og stupes i bassenget til naboen! Jeg absolutt elsker høsten, og denne kommer til å bli den mest spesielle på seks år for min del♥

Jeg la ikke merke til at den stakkars frosken hadde en pinne gjennom huden på hodet før jeg kom hjem og tittet på bildene. Da fikk jeg så vondt i sjelen at en liten prosentdel av meg ville kjøre tilbake for å se om jeg fant igjen den vesle skapningen. Men, med tanke på at vi la merke til (les: holdt på å tråkke på) rundt hundre frosker i mørket hadde nok ikke det prosjektet lyktes så godt.. Stakkar liten!

Nå skal jeg fortsette å sløve videre med sesong fire av Love Island UK – denne søndagen er virkelig en skikkelig søndag, den.

0 kommentarer

Siste innlegg