Skolelys, hest og legevakt

Hei og hopp!

For et herlig døgn; i går kom tantebarna mine med mammaen sin på besøk til oss, og tilbragte noen koselige timer her hos oss før jeg måtte på en kort vakt på jobb. Da jeg kom hjem igjen dro Siennas tante videre, og vi fire hygget oss her hjemme med litt snop, lek, kos og aktiviteter før det var på tide å ta natta – noe som for første gang i historieboken med denne gjengen, gikk over all forventning. Selv var jeg i seng så tidlig som klokken elleve og nøt de siste par timene av lydboken min før jeg selv stupte baklengs inn i drømmeland.

Hittil i dag har ungene lekt og styrt seg selv, så jeg har fått unnagjort to (!!!) innleveringsoppgaver i personaladministrasjon, lover og regelverk. Nå har tantebarna mine dratt hjem og Sienna er levert i et bursdagsselskap, så nå skal jeg sluke en energidrikk samtidig som jeg tar fatt på innleveringsoppgave nummer tre for dagen.

Min saving angel for the day, haha. Denne var skikkelig god, forresten 🙂 Når bursdagsselskapet er over skal vi pakke med oss min eldste niese og dra til en stall for å se om jeg ikke kan utøve litt “magi” på en hest som har en litt trøblete adferd for tiden. Jeg er så spent på hvordan det skal gå, det er jo årevis siden jeg satt i en sal sist – og enda lenger siden jeg arbeidet med hest og adferdsproblem. Det skal bli interessant, men jeg er klar! Forhåpentligvis er det ikke fullt kjør på legevakten.. Med min flaks ender ettermiddagen der, nemlig.

Jeg håper dere har en riktig nydelig søndag, og om ikke – gjør den til en.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg