Skjønner ingenting

God kveld!

Jeg er helt utslitt, av den mest idiotiske grunnen i verden; for mye søvn. Altså, hva gir du meg? Jeg skulle være så fornuftig i går, så jeg la meg klokken elleve. Innen en halvtime var jeg langt på vei til drømmeland, haha. Jeg skjønte ingenting da alarmen ringte og det var på tide å stå opp, og jeg har vel ikke forstått stort gjennom dagen heller. Arbeidsdagen føk avgårde som en virvelvind da, og jeg fikk gjort like mye som tre personer til sammen, haha! Ikke så ille at det ikke er godt for noe, med andre ord.

Nå er det kvelden her, etter en rolig dag med lek, kos og fargelegging etter en liten tur ut. I kveld har jeg lovet meg selv å gjøre en innlevering til et av studiene mine, så jeg må nok henge i om ikke så altfor lenge. Tenk det, i juni er jeg ferdig uteksaminert og kan pynte CV’en med tre utdannelser. Det blir stas! Jeg ser så innmari frem til høsten og det den bringer av nytt og spennende lærestoff at jeg knapt kan vente.. Uææh.

Bilde 1: På gulvet på jobb før åpning, en eller annen dag. 2. Altså, er det mulig?! Jeg ble så rørt og glad, tusen, tusen, tusen takk du skjønne jente jeg ikke aner navnet til.

I dag fikk jeg forresten første levering av Godt Levert på døren, jeg gleder meg så til å teste det ut! Rettene ser skikkelig deilig ut, og alle råvarene så ferske og fine ut, de også. Det blir spennende 🙂

Ha en riktig fin kveld – nå må jeg begrave nesa i studiene for en stund (lykkeønskninger tas godt imot).

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg