På skolebenken – igjen

Et av nyttårsforsettene mine i år var å ikke havne på skolebenken igjen. Vi er ikke ferdig med den første måneden i det nye året igjen, og her sitter jeg.. Med skolebøker ved min høyre side, og nettstudiene som evig åpen fane på laptop’en. Jeg er student igjen, og min fjerde utdannelse blir et faktum om et halvt års tid. Denne gangen har jeg valgt å gå for et studie som føles aktuelt for meg som journalist, til tross for at det ikke blir helt det samme. Nå studerer jeg Markedsføringsledelse.

Uansett hva du jobber med i dag, handler mye om salg og markedsføring. Til tross for at jeg ikke skriver reklametekster eller content, er det likevel salg man driver med som journalist. Jeg selger inn til redaktører, og sakene mine skal få lesere til å klikke seg inn – og føle noe. Det er et utrolig spennende fag som jeg fikk en grei smakebit på da jeg studerte arbeidsledelse og prosjektledelse i fjor, men nå går jeg altså dypere inn på dette konkrete temaet. Så langt er jeg frelst!

For meg er det helt enkelt ikke et tema å stagnere utviklingen, eller læringsprosessen. Jeg er så heldig å få jobbe innen noe jeg stadig lærer noe nytt om, men for meg trengs det også faglig inputs fra tid til annen. At jeg nå går inn i en retning som oppriktig interesserer og engasjerer meg, er en enorm bonus. Altså, når kveldskosen min består av å studere… Da er det enten noe galt med meg, eller så har jeg truffet riktig retning. Mest sannsynlig er det en god blanding av begge deler.

0 kommentarer

Siste innlegg