På min telefon..

På min telefon, en Samsung Galaxy S10+ for å være helt nøyaktig, finner du svært lite unødvendig. Jeg har de appene jeg trenger og som jeg bruker flittig – resten av det jeg måtte teste ut avinstalleres ganske kjapt. Forsiden min er enkel; med en inspirerende bakgrunn som matcher både interiøret mitt og favorittvesken (eh.. ja, it’s a thing), været og de tre ikonene som tok seg best ut akkurat der.

Sveiper du til høyre finner du de mest brukte original-appene mine. Disse, særlig kalenderen, kalkulatoren og notatblokken er jeg fullstendig avhengig av i hverdagen.

I mappen jeg har valgt å kalle “Stream” finner du blant annet den aller viktigste appen på hele telefonen min; Storytel. Dette er uten tvil den appen jeg har som brukes desidert aller mest; jeg hører lydbok i bilen, når jeg slapper av og når jeg skal sove. I gjennomsnitt hører jeg nok på lydbok rundt tre til fem timer hver eneste dag. Ellers har jeg også samlet de andre streamingtjenestene mine her, som jeg bruker flittig (takk, Chromecast!). Det irriterer meg at det ikke er mulig å få til et samarbeid mellom disse tjenestene, man må jo ha alle?! Først nå la jeg merke til at jeg har to stk Viaplay her, den ene ble fjernet umiddelbart.

Diverse-mappen min er nettopp det; en blanding av alt mulig. Det fortjener en aldri så liten oppramsing:

1: Nedtelling. Denne bruker jeg hver gang kjæresten reiser på havet, det er så ubeskrivelig tilfredsstillende å se på at appen teller ned dagene både med tall og visuell sirkel! Et lite tips om du skal ha den samme; jeg pleier å stille den inn på fredagen før han kommer hjem (om han så kommer påfølgende fredag), ettersom det da er så kort tid igjen at det føles som ingenting likevel, haha. Slik lurer jeg altså meg selv til å tro at det ikke er såååå ille..

2: 1010. Spillet over alle spill! Jeg tror ikke jeg tuller om jeg sier at jeg spiller rundt femti runder per dag, haha. Det som er så fryktelig irriterende er at rekorden min er på nesten nitten tusen, noe jeg ikke har sjanse i havet til å slå igjen noensinne.

3: Play-butikk. Lite brukt, jeg har egentlig de appene jeg trenger.

4: Chrome. Denne er mye brukt! Jeg får ikke til den idiotiske mail-appen, så for at jeg skal få jobbet eller sjekket mail i løpet av dagen må jeg altså inn på nettleseren på telefonen.

5: Vipps. Begriper ikke at enkelte i 2019 ikke har Vipps.

6: Brun og Blid. Denne er jo obligatorisk, selv om den er nokså forsømt om dagen. Jeg har lovet meg selv å ta den i bruk minimum to ganger i løpet av neste uke.

7: TripAdvisor. Er det overhodet mulig å spise ute, enten det er i hjembyen eller på reise, uten å sjekke innom TripAdvisor først? Det tror jeg faktisk ikke at det er.

8: Mobilbank. Knipser et bilde av regningen min og svjosj, der er den betalt. Jeg har også en greie med at jeg ikke klarer å gå i butikken for å handle uten å dobbeltsjekke at jeg faktisk har penger på kortet (selv om jeg sjekket før jeg dro hjemmefra), tenk så pinlig om jeg må begynne å føre over fra en annen konto mens jeg betaler i kassen? Det er på grensen til å kalles risikosport, det.

9: PostNord. For en nettshopoholiker er denne appen helt fantastisk.

10: SnapBrigde. Fjernkontrollen til kameraet mitt♥

11: Gule Sider. Denne er mildt sagt livsviktig for meg som kjører rundt en del på jobb. Jeg hadde nok endt opp i Karasjok ved mer enn én anledning om det ikke var for denne.

12: Finn. For å snoke på nydelige valper til salgs, vel! Ja, og andre ting som kan være kjekt å ha, da.

0 kommentarer

Siste innlegg