Outdoorsy people

For et herlig døgn vi har hatt! Vi tok like gjerne turen til mamma og pappa på Vigra i går, så vi sov over hos dem til i dag. Jeg lurer på om jeg noensinne blir for gammel til at lyden av at foreldrene mine er våkne, ser TV og nevner både mitt og Siennas navn uten at jeg får med meg resten av setningene, beroliger meg og får meg i rolig søvn på et blunk.. Jeg tviler sterkt, det er noe av det fineste jeg vet i hele verden. Det har det alltid vært – selv da jeg var ung og kul og skulle være våken lenge, sørget jeg for å alltid legge meg akkurat tidsnok til å lytte til dem en stund først. I alle fall fra tid til annen 😉

Vinteren er temmelig fin den også, jeg har faktisk ikke rukket å bli lei ennå! Selvfølgelig; jeg skulle helst sett at det var tretti varmegrader ute og strålende sol, men når det først skal være vinter (halve året….) syns jeg det er helt fantastisk at den er så kald og fin som nå. Nå venter jeg straks besøk av et par venner for litt prat og fjas – og lek med voffsen, selvfølgelig. Tipper de fleste som vil besøke meg kommer for hans skyld, haha. Neida, bare nesten!

Senere i kveld må jeg få unnagjort en innleveringsoppgave jeg sliter litt med, men så er det kveld og leggetid. Ha en riktig fin natt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg