Our kind of happiness

I går bestemte vi oss helt spontant for å pakke tursekken med alt mulig godt og ta en deilig lunsj i en liten lysåpning langt inne i skogen. Det var så skjønt! Det er rart hvor mye bedre alt smaker når man spiser ute i det fri, og hvor livlig fantasien blir av skog på alle kanter, skumle små hytter og lyden av hjort som forsøker å stikke ubemerket av.

Slike dager er de beste, virkelig. I dag har vi planlagt å gjøre akkurat det samme, men i stedet la turen gå til et lite fjell i nærområdet. Det blir nok riktig så fint det også, selv om jeg kjenner at brakke bakker kommer til å gjøre litt ekstra vondt 😉

Så, om litt skal jeg huke inn igjen Sienna som er på besøk med noen venner av seg før vi pakker bilen, henter kjærestemannen og tar turen oppover. Og oppover, og oppover… Med deilig nistepakke i sekken, selvfølgelig. Jeg har et bittelite ønske om å kjøpe et telt for å campe utendørs en natt eller to, men det spørs om det får bli med drømmen. Det høres koselig ut i teorien, men jeg tror egentlig ikke at det blir særlig idyllisk, haha.

Ha en fortsatt herlig ettermiddag!

0 kommentarer

Siste innlegg