Oppussing: Spisestuen

Jeg er glad for at jeg endelig bestemte meg for farge på tapetveggen på stuen, det har blitt så fint her! Jeg stod mellom svart og mørk blått lenge, men er utrolig glad for at jeg valgte å gå for fargen “deco blue”. Den passer perfekt! Om ikke lenge skal jeg vise dere hvordan stuen så ut før kontra nå, det har mildt sagt blitt gjort en del endringer den siste tiden. I dag skal jeg ta fatt på vaskerommet i håp om å få til et bedre system før også det skal males etterhvert.

Men ja; se så fin stuen har blitt:

Forandring fryder virkelig i dette tilfellet, nå har hele stuen fått en så fin helhet med blå sofa, møbler i svart og hvitt og detaljer i blått og gull. I love it! Jeg har litt lyst til å male resten av stuen i en annen grånyanse også, men det vil utgjøre en så liten forskjell at det får jeg heller se på når de resterende rommene har blitt som jeg ønsker. Kjøkkenet skal pusses opp, soverommet mitt skal males og vaskerommet skal piffes opp litt før noe annet prioriteres.

I går klikket jeg hjem et nytt stuebord fra Ellos (faktisk!) som jeg er fryktelig spent på. Akkurat nå har jeg to småbord som stuebord, noe som mildt sagt ikke er særlig praktisk. Gleder meg til å se hvordan det nye bordet vil passe inn med sofaen og ikke minst til å vise dere stuen i sin helhet. Interiør er gøy!

Nå skal jeg hive meg rundt; gulv og sofa må støvsuges, vaskerommet skal som sagt ordnes opp i og om litt må jeg ut for å handle inn bilderammer før jeg setter i gang med kveldens siste arbeidsøkt. Tenk det, jeg har fått de aller siste barnehagebildene.. Det skal bli spennende og fint å starte et nytt kapittel, men samtidig er det uten tvil både rart og litt vemodig. Hvor ble den lille babyen min av?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg