Oppussing på gang

Gooood kveld!

Nå skriver jeg på et helt uvant tastatur, så kjenner allerede at dette innlegget blir ganske kort 😉 Jeg måtte krype til korset og pensjonere min trofaste følgesvenn gjennom mange år, laptopen min, i dag og valgte selvfølgelig ikke en som ligner nok på den forrige til at det ikke ble så store omveltninger, hehe. Skal man først bytte ut noe skal det jo være synlige endringer tenker jeg – helt til jeg angrer og kjenner på frustrasjonen over å måtte bli kjent med noe helt nytt. Men for all del, denne skjønningen av en laptop føles veldig verdt det enn så lenge. Satser bare på at det kan holde seg slik.

Bortsett fra å handle ny laptop, vaske klær (det føles av og til ut som om jeg må bure meg inne i leiligheten i noen døgn i strekk uten å bevege meg ut av den for å komme til bunns i kurvene…) og lufte hunden, har vi hatt foreldrene mine og Mr. H på middagsbesøk. Jeg kjørte safe og satset på taco, haha. Det var innmari koselig♥ Og nå? Jeg sitter plassert i sofaen med pepsi max i glasset, koseklærne på, favoritt-iskremen i magen og både blogg og Bloggerne på skjermen mens Mr. H og pappaen hans er i full sving med å sette opp ny karm til baderomsdøren jeg fikk opp i går. Om det er greit å ha en handyman tilgjengelig? Gjett om! Jeg trenger bare å mumle litt om planene mine for hjemmet mitt så er han allerede på vei for å kjøpe det jeg trenger for å få det slik, haha. Vel, jeg klager ikke 😉


Litt småpjusk i formen fremdeles her, så jeg kjenner at det ikke skal bli en så altfor sen kveld på meg. Jeg har blitt helt hektet på “Making a murderer” (en evighet etter at alle andre har sett det, I  know), så det spørs om det ikke blir senga og Netflix så snart besøket her pakker sammen, hehe!

Ha en riktig fin kveld videre – det skal jeg midt i oppussingskaoset her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg