Oppskrift: Frisk laksemiddag

Her i huset et laks en stor hit, det blir jo godt uansett hva man gjør – men denne oppskriften skal jeg benytte meg av langt oftere. Så utrolig friskt og godt! Egentlig kan man vel si at retten gir en litt “sommerlig” følelse, men hva gjør vel det nå som snøen daler ned utenfor? Jeg ønsker det i hvert fall velkomment.

Du trenger:  
– Laksefileter (beregne 1-2 per person)
– 1 boil-in-bag-rispose (per person)
– 1,5 dl sursøt saus (per person)
– 1 spiseskje revet ingefær
– 2 finhakkede hvitløksfedd
– Saften av en halv lime
– Revet og vasket grønnkål
– En halv squash

Slik gjør du: 
1. Sett ovnen til 200 grader. Legg laksen i en ildfast form, skvis over litt lime og krydre med salt og pepper.
2. Sett på risen og sett laksen i ovnen.
3. Bland sammen sursøt saus med revet ingefær og hvitløk.
4. Kutt opp squash.
5. Når ovnen har blitt varm, tar du ut laksen og smører sausen over. Strø over med squashterninger og grønnkål.
6. Sett formen inn igjen og la det stå til laksen er ferdig stekt – cirka 10-15 minutter. Servere!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg