Nytt og bedre li… Eh

Goooood kveld!

Jeg bestemte meg for en aldri så liten powernap på godt og vel to timer midt i arbeidstiden i dag, så akkurat nå bobler det nesten over av energi her. Jeg fikk gjort en hel haug på jobbfronten, og det etter å ha startet dagen med en time på trening (!) etterfulgt av frokost bestående av havregrøt med bær (!!!) etterpå. Jeg mener det; å ha det som en rutine å dra på trening etter å ha levert Sienna på skolen er noe jeg virkelig skal kjempe hardt for å få til. Fy søren, så flink jeg har følt meg i dag.

Jeg har jo nevnt mange ganger at høsten er som min nyttårsaften; tiden for nye begynnelser, gode rutiner og ikke minst endring. Jeg setter meg nye mål hver eneste høst, og har faktisk aldri opplevd å ikke nå de aller fleste av dem når de blir bestemt på den måten. Den dagen du anser deg selv som ferdig utlært er du ikke utlært i det hele tatt – bare ferdig, var det noen som sa en gang. Det kunne ikke ha blitt sagt bedre enn det.

Om jeg kommer til å bli et sånt merkelig vesen som faktisk liker å trene..? Njaaa.. Det er jeg mildt sagt ikke helt sikker på. Disse bildene ble tatt etter at jeg forsøkte meg på litt for tunge vekter til bicepscurl, jeg syns de viser entusiasmen min over det nye påfunnet mitt ganske greit, haha! Jeg merker at magen min er relativt sterk, men bortsett fra det finnes det bare forbedringspotensiale over alt. Jeg tror ikke at jeg har vært i så dårlig fysisk form noensinne, som det jeg er akkurat nå. Ikke har jeg vært så fornøyd med utseendet på kroppen min noen gang heller, vel å merke 😉 I morgen er det på’an igjen, da riktignok på ettermiddagen sammen med en liten gjeng med barn. Det skal bli interessant.

Bortsett fra å trene, jobbe, hate støle muskler og skjelve av tanken på å måtte gå opp eller ned en trapp, har vi hatt en ordentlig fin dag med innspill av både sosialliv og gøyale påfunn, akkurat slik jeg liker det. Nå skal jeg åpne et word-dokument for å forhåpentligvis finne lysten til å skrive litt før Monkey skal trenes og sengen inntas etterhvert. Fine, fine dagen!

0 kommentarer

Siste innlegg