Nytt kjøkken – på budsjett!

Først og fremst: Jada, jeg har fått med meg at frosken i forrige innlegg egentlig er en padde.

Uansett! Nå er det “nye” kjøkkenet mitt endelig klart til å vises frem! Jeg er så fornøyd, det ble til og med bedre enn jeg hadde bestemt meg for at det skulle bli på forhånd – det er ikke ofte når det er snakk om meg og mine “diy-prosjekter” altså. Heldige meg som har en så fin handyman som slenger seg på alle mine prosjekter uten å nøle♥

Vi (det vil si, jeg bestemte og Håvard fikset) har altså lakkert kjøkkenskapene nede og rammen rundt overskapene, malt veggene i en lekker lyseblå tone, hatt folie på frontene og hengt opp en ny krydderhylle. Alt i alt tror jeg at oppussingen kostet meg rundt 3000 kroner. Altså, det hadde vært verdt ti ganger prisen, for å være helt ærlig. Kjæresten har lyst til å bytte ut flisene med steinfliser lik veggen på peisen i stuen, men det får vente til han eventuelt skulle flytte inn her en vakker dag – det gidder nemlig ikke jeg å verken delta på eller betale for, haha! Listene under kjøkkeninnredningen skal han derimot få lov til å fikse så snart som mulig, da.

Nei, åh, jeg er så strålende fornøyd med kjøkkenet nå – det er en fryd å være der!

Jeg har forresten oppdaget Rituals. En butikk som bar så mye preg av luksus at jeg ikke gjorde annet enn å nærmest lukke øynene hver gang jeg gikk forbi (selvfølgelig pustende med nesen, det lukter som himmel der inne), men som jeg bare måtte sjekke ut nå nylig.. Og ja, nå er alt av håndsåpe, oppvaskmiddel og kroppssåpe derfra, i tillegg til duftpinner både her og der. Bare vent, så snart jeg har brukt opp siste rest av alt annet jeg har stående i dusjen skal også den fylles med produkter fra Rituals. Det lukter og ser luksuriøst ut, men prisene henger overhodet ikke på greip – luksus på budsjett, der altså.

I kveld venter det litt mer jobbing (intervjuer skal planlegges og alt mulig rart må skribles ned i almanakken min) før jeg tar kvelden. I morgen venter det tidligvakt på Stormberg etterfulgt av fotballtrening, så her gjelder det å gjøre mest mulig unna.

0 kommentarer

Siste innlegg