Mine mål for resten av 2019

♥ Jeg skal sørge for å gjøre noe innenfor selvpleie hver eneste uke. Det er ikke det at det er så fryktelig viktig om neglene er på stell sånn sett, men det å gjøre noe kun for sin egen del er rett og slett ganske magisk. Det skal jeg bli enda flinkere til, om det så bare er de små tingene.

♥ Beise terrassen. Jeg håper virkelig at jeg får det til i løpet av sommerens siste måned, for nå har jeg utvilsomt utsatt det altfor lenge som det er. Jeg har lagt noen nokså omfattende planer for hvordan det skal se ut her neste år, men enn så lenge får det holde med beis og drømmen om hvordan det skal se ut her om ett års tid, haha.

♥ Bli ferdig med enda et oppussingsprosjekt her inne. Nå er stuen og kjøkkenet endelig helt ferdig (for en følelse!), så nå gjenstår det å finne ut om vaskerommet eller soverommet mitt skal bli det neste på prioriteringslisten. Det får bli en liten stund til, da. Nå skal jeg nyte det som allerede har blitt gjort en gooood stund før jeg setter i gang med noe nytt.

♥ Komme ordentlig på plass i Spania-leiligheten. Det er mye som må handles inn og litt som må ordnes når vi først kommer på plass i ferieleiligheten, så om ikke lenge må jeg finne frem lister over alt som må kjøpes inn for å ordne det hele. Ikke minst få en oversikt over hva som lønner seg å ha med seg fra Norge, og hva som blir billigst å bare kjøpe på Ikea i Spania. Jeg gleder meg vilt til å vise frem det vesle ferieparadiset – og ikke minst til å dele det med andre.

♥ Forsøke meg på en treningsrutine igjen. Jeg var jo så fornøyd med livet da jeg klarte å komme meg på trening noen dager i uken! Den følelsen vil jeg ha tilbake så snart det lar seg gjøre. Hører du det, Sandra?

♥ Spare penger. Jeg, av alle luksusdyr i verden, har fått det for meg at det er gøy å spare. Det er jo det! Jeg skal stå på akkurat like hardt so jeg har gjort hittil i år og gleder meg til å regne sammen hvor mye jeg faktisk har klart å spare når året er omme. Motivasjonsboost!

0 kommentarer

Siste innlegg