Min økonomi: September

Jeg har skrevet mye om økonomi her på bloggen og har nok vært ganske tydelig på at økonomi ikke er noe jeg anser som særlig privat. Vi har jo alle en økonomi, ikke sant? Jeg ligger nok midt på treet hva inntekt angår, men utgiftene derimot.. Der har det vært ufattelig mye å stramme inn på, og det er det for så vidt også fremdeles. Nå som jeg har fått forbruket mitt ned fra “sinnsykt” til bare “pinlig”, tenkte jeg å innføre en ny spalte på bloggen om nettopp dette.

I slutten av hver måned fremover kommer jeg til å dele enkelte utdrag fra forbruket mitt, og da ta for meg de postene jeg har slitt mest med å kutte ned på. Dette tror jeg kan bli en fin motivasjon, særlig fordi jeg ikke vil drite meg loddrett ut med å legge ut om mine idiotiske valg 😉 Da er det mye morsommere å se at jeg blir bedre og bedre for hver måned som går!

Så, vi kjører i gang med september måned for å kickstarte det hele, og for å forhåpentligvis vise stor forbedring når oktober skal oppsummeres om kort tid: 

Dagligvarer, mat, kafé- og restaurantbesøk: 8066,-

Interiør: 0

Klær, sko, shopping og skjønnhet: 2574,-

Ferie, aktiviteter og moro: 13526,-

Min kommentar til denne måneden: Oi, at jeg har brukt så mye penger på mat er det som overrasket meg. Det er drøyt å bruke åtte tusen kroner på mat og dagligvarer når vi tross alt bare er to små personer her i hus. Denne blir det skjerpings på! Ellers syns jeg ikke at det ser så ille ut, jeg har vært knallflink til å la være å handle interiør, da! Posten med klær og skjønnhet var jeg også positivt overrasket over ettersom jeg har handlet nytt tøy til skolestart for Sienna og et par nyheter til meg selv. Jeg tok riktignok ingen skjønnhetsbehandlinger utenom litt solarium den måneden så vidt jeg husker, så jeg føler at disse to postene rettferdiggjør at jeg brukte litt ekstra penger på å bestille flytur (som jeg riktignok bare betalte halvparten av, det kjæresten bruker på meg eller oss tar jeg selvfølgelig ikke med i denne spalten). I den kategorien med ferie ligger det også aktiviteter som for eksempel bowling, kino, lekeland, bøker, lytte- og titteabonnementer som Storytel, Spotify, Viaplay også videre, så denne syns jeg ikke var så fryktelig ille.

Gi gjerne en lyd fra deg på Instagram om dette er en spalte du kunne tenke deg å følge med på videre!

0 kommentarer

Siste innlegg