Medfølelse med alle med migrene

/Inneholder reklame for egen bok – “Den ulykkelige Smokkefeen”

1-2-3 – så var det kveld igjen. Denne dagen har gått så fort at jeg ikke en gang er sikker på om jeg har husket å spise til alle dagens måltider, haha. Sienna har hatt besøk i hele dag, så det er ikke det at jeg har gjort så mye annet enn å ligge på sofaen og sløve disse siste timene før kvelden, heller. Dagens middag ble noe så fancy som stekte pølser, potetstappe og bønnespirer med en dæsj ketsjup på, til og med. Noen dager blir det bare slik. Så, hvor tiden har tatt veien vet jeg ikke, men akkurat det er jeg bare innmari glad for akkurat nå. La tiden bare gå fort en liiiiiten stund til, nå.

Det eneste minuset med hele dagen har vært den intense hodepinen jeg sliter med. Jeg mener det, jeg har så godt som aldri vondt i hodet, men i dag har det vært ekstremt. Det har vært konstant irriterende vondt, men når jeg går er det som om hvert skritt får hodet til å dunke og bli ordentlig smertefullt. Kan det være bivirkninger av nesespray-avrusningen jeg har på gang, kanskje? Jeg må innrømme at jeg sprakk litt på den i dag for å se om det hjalp, men det ble ikke det spor bedre av det. Hmprfs, fy søren som jeg føler med alle som sliter med migrene.

Skal vi se, resten av kvelden skal gå til en etterlengtet telefonsamtale, catche up med Bloggerne, se første episode av Farmen Kjendis (buhu, jeg var sikker på at jeg hadde flere episoder å ta igjen, men det har jeg altså ikke) og forhåpentligvis jobbe litt videre. Jeg har pakket og gjort klar så mange bøker til sending, det er så innmari stas! Akkurat nå kan du få kjøpt smokkeslutt-boken min signert og med personlig hilsen til 199,-  (originalpris 249,-), så om du er interessert er det bare til å sende en epost til [email protected] med ditt navn og adresse, samt navnet på barnet som skal få boken.

I morgen venter det en etterlengtet tidligvakt på jobb, så det ser jeg frem til – helt på ordentlig. Kanskje det er det hodet mitt reagerer på? For lite jobb og for mye fri ( = for mye tid foran skjermen), kanskje? Jeg håper det. I så fall blir det en enkel oppgave å fikse opp i det. Ha en fin kveld, da!

4 kommentarer
  1. Jeg får migreneanfall, en av mine døtre får også, min mor får, min mormor fikk. Arvelig? Uten tvil. Men det er ikke synd på noen av oss, for vi får bare noen få anfall i året, og de er til å leve med. Noen mennesker er ille plaget av kraftig migrene. Jeg tror likevel jeg synes mer synd på dem med clusterhodepine, også kalt selvmordshodepinen. Kjente en mann som hadde den der. Det er visst den verste smerten man kan ha. I hvertfall i hodet.
   Dersom du har fått kronisk tett nese pga nesespray-avhengighet, så kan det nok gi hodepine. Hold ut og ikke ty til sprayen. Jeg bruker litt nesespray kanskje 1-2 dager annethvert år, jeg. 🙂

   1. Huff, jeg syns oppriktig synd i dere likevel jeg, altså. Jeg tror jeg kan telle på to hender hvor ofte jeg har hatt hodepine (og da snakker vi hodepine – ikke migrene) i løpet av hele mitt liv.. Det er fæle greier, migrene må være fryktelig. Har aldri hørt om “selvmordshodepinen”, men ut ifra navnet å dømme høres det virkelig ut som et mareritt. Uff, det er så mye urettferdighet.

    Jeg er ikke sikker på om det er den som gjør det, men jeg får prøve å holde ut og satse på at det kan bedre seg med tiden 🙂

  2. huff ja, det kan nok være fordi du slutter med nesespray, blir ofte sånn da. men bare fortsett så går det snart over 🙂 åå har du skrevet bok? Så morsomt, gratulerer! Likte veldig godt det online skrivekurset du hadde en stund tilbake, så er sikker på at boken er veldig bra:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg