Leker mann og kone

God kveld!

Dagens nokså oppdelte arbeidsdag er over, og jeg skal slappe av en liten stund med Love Island Australia (blir jeg noensinne lei av konseptet?) før jeg skal legge meg. I går hadde jeg en lang dag på farten sammen med pappaen min, som har blitt min faste kjørepartner (det vil si taxisjåfør) når jeg skal reise på oppdrag lengre unna. I starten skyldte jeg på at det var skummelt å kjøre over fjellene alene når jeg ikke var vant med verken minusgrader eller mørket ennå, men innerst inne tror jeg at pappa vet utmerket godt at det er for selskapets skyld. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har en greie med å nesten kun besøke foreldrene mine når Sienna er med. Det er jo et stykke unna og ikke minst er det så mye morsommere når hun er med – uansett hva det måtte være – så det blir bare slik. Litt tomt å dra dit uten henne, så da setter jeg ekstra stor pris på kvalitetstiden det blir når det bare er oss to.

Jeg er så uendelig takknemlig for at han vil bli med meg på slike ting, og ikke minst at han også koser seg med å passe hundene mine i bilen mens jeg er inne for intervjuer. Jeg er så heldig med begge foreldrene mine, ord kan ikke beskrive det en gang.

Dagen i dag har altså gått til hjemmekontor ettersom jeg var fullstendig skutt da jeg kom hjem igjen i går kveld etter å ha vært på farten absolutt hele dagen. Jeg har jo som nevnt klart å bli syk også, så jeg tror jeg gjør lurt i å lytte til kroppen når den sier at den vil slappe av og hvile seg litt. Jeg kler overhodet ikke å være syk (der skrev jeg “sur” først i stedet for syk, det stemmer forøvrig også bra), haha. Jeg føler meg heldigvis mye bedre i går, kanskje særlig fordi jeg fikk tømt hodet mitt for alle idiotiske bekymringer og surr som foregår i topplokket fra tid til annen. Foreldrene mine er så mye mer enn bare foreldrene mine, de er også bestevennene mine som jeg kan snakke med om absolutt alt. Det er en fin følelse!

Nei, nå; tilbake til Love Island og nusselige par som leker mann og kone allerede første dag (hva skjer med det, forresten? Jeg kunne ikke ha nusset på første date en gang) – vi prates!

0 kommentarer

Siste innlegg