Jeg lanserer blogg-kurs! Vil du bli med?

Etter mange år som toppblogger og nå med en blogg som raser opp på topplistene så snart jeg blir hakket for overivrig, er det på tide å ta et skritt i en helt ny retning. Nå er jeg i gang med utdannelse innen markedsføringsledelse i tillegg til at jeg fra før av er utdannet journalist, så for min del kunne det ikke ha passet bedre å hjelpe andre som ønsker seg flere lesere og få en bra blogg, til å nå målet sitt. Jeg starter derfor opp et blogg-kurs på nett! 

Jeg kommer kun til å ta imot fem deltakere i denne omgang, så det gjelder å være rask på labben! Prisen blir 399,- (nei, jeg har ikke glemt et tall!) for hele kurset, men dersom det blir en suksess vil prisen på senere nettkurs stige. Med andre ord; det kan være lurt å sikre seg en plass raskest mulig. Det gjør du ved å sende en mail til [email protected] og fortelle at du vil bli med på bloggkurs.

Kurset vil foregå over 5 moduler, og du vil få tilsendt én modul i uken. Hver modul vil bli tilsendt i Ebok-format som du laster ned på datamaskinen din til odel og eie. Du vil med andre ord ikke trenge verken pålogging eller å følge slavisk med; du kan ta alt i ditt tempo. Du vil rett og slett få lære absolutt alt som er verdt å lære om hvordan du skaper den best mulige bloggen for ditt utgangspunkt!

Som sagt, kun fem stykker får plass i denne runden, og det er derfor lurt å sikre seg en plass raskt. Første modul vil bli tilsendt søndag 22.mars.

Du vil – blant annet – få: 

  • Lære alt du trenger å vite for å på best mulig få strukturert bloggen din, og lagt en plan for bloggen din
  • Skreddersydde tips rettet til akkurat din blogg, og ditt utgangspunkt
  • Lære hvordan du definerer målgruppen din, og skriver direkte til ham eller henne. For ja, enten du skriver for femti, hundre eller fem hundre tusen lesere, skal du bare skrive til én
  • Lære viktigheten av å ha en buffer på alle områder, og at planlegging er nøkkelen til langvarig suksess
  • Lære om SEO (nei, det er ikke så kjedelig som det høres ut!) og hvorfor du også for hver enkelt lesers skyld, bør tenke på nettopp det
  • En personlig definisjon av bloggen din, og et tett samarbeid der alt legges til rette for akkurat din blogg

Dersom du ønsker å sikre deg en plass på introduksjonskurset (399,-) send en epost til [email protected] for påmelding.

/Jeg føler nesten at jeg må fortelle om den vonde smaken jeg får i munnen av å skrive dette, nå som det har stormet så fælt rundt et visst blogg-menneske. La oss bare si det slik at med min hjelp, trenger du verken å lage dramatikk, få fjorten kjærester på tre dager, eksponere barna dine, lyve for leserne dine eller skryte av hvor mange bedrifter du eier/slår konkurs.. Og du trenger i hvert fall ikke å forholde deg til en fiasko av et bloggkurs. 

0 kommentarer

Siste innlegg