Innsett 3 ting

I dag har jeg savnet sofaen min! Haha, jeg har vært på farten i hele dag. Det ble brått bestemt at jeg skulle ut på et oppdrag i dag tidlig, så da var det ikke annet å gjøre enn å kaste på seg fillene og komme seg ut dørene i en hast. Ikke bare-bare å finne et passelig arbeidsantrekk, få to hunder plassert i bilen og komme seg avsted sånn på rappen, men det gikk!

Etter oppdraget, som pappaen min nok en gang ble med meg på (så takknemlig!), dro vi hjem til mamma som ventet med middagen klar på oss. Jeg fikk gjort unna første skriveøkt der ute, før jeg la meg langflat på sofaen frem til jeg ble vekket av kattungen som mistet leken sin ned trappen.. Åh, det er deilig å være “hjemme” også. Vigra er alltid hjemme, det. På hjemveien stakk jeg innom en kompis for å hilse på, så jeg kom ikke hjem før nå. Ikke tid til mye annet enn å skrive litt til før jeg legger meg, med andre ord. Akkurat slik liker jeg dagene når jeg er helt alene – mest mulig busy 😉

Selfien jeg tok i dag fikk meg til å innse tre ting:

  1. Jeg må kjøpe en foundation som matcher hudfargen min bedre nå som den skal holdes sommerbrun ut vinteren
  2. Håret mitt trenger sårt en hårkur
  3. Jeg trenger eksperthjelp for å finne en leppestift som passer meg

I morgen skal jeg få levert sakene fra dagen i dag, i tillegg til en til pluss litt arbeid som frilansjournalist, før jeg forhåpentligvis rekker en shoppingtur. Jeg har blitt ferdig med tre julegaver allerede, i morgen tenkte jeg å bli ferdig med minst seks til.. Det er i alle fall planen. Jeg gleder meg skikkelig til jul og kan knapt vente med å få pyntet opp her hjemme! Jeg lurer på om det er sosialt akseptabelt å pynte til jul like etter bursdagen min, den 18. november..? Jeg håper det, for akkurat nå frister det veldig. Juletreet skal jeg vente med, da. Kanskje.

Ha en riktig fin kveld videre, da!

0 kommentarer

Siste innlegg