Innekos-lørdag

Jeg er fortsatt syk og svak – da er det deilig med en ordentlig innekos-kveld etter at Sienna har fått rast fra seg sammen med bestevenninnen sin hele dagen. Jeg trappet opp på apoteket (som mitt eneste gjøremål bortsett fra å høre på barnelatter mellom hosteanfallene mine) med én beskjed til farmasøyten: “Gjør meg frisk igjen, jeg har en viktig dag på mandag”. Haha! Jeg føler meg allerede mye bedre enn det jeg gjorde tidligere i dag, så forhåpentligvis er jeg på rett spor. I morgen skal jeg la tateren i meg styre showet, og med det forsøke meg på en frisk-luft-kur. Selvsagt med både lue og ullsokker.

I kveld har jeg fått unnagjort litt jobb og om litt skal jeg se videre på mine nokså intetsigende serier, før jeg skal trene hundene litt etter tur. De har vært eksemplariske i dag til tross for at de ikke har fått lengre turer enn ut for å tisse på plenen, så en liten runde med trening på stuegulvet gjør nok susen.

Noe av det beste i hele verden må være lørdager; å sette på en ordentlig kosefilm (gjerne fra den tiden jeg selv var ung, prøver å tvinge mini’en til å se “Ronja Røverdatter” sammen med meg) og dele på godteri i sofakroken er så fint. Stressnivået senkes og man bare… Er. Det er noe vakkert ved det.

Jeg merker selv hvor mye mer pris vi setter på disse stundene med film- eller serietitting etter at jeg ble enda mer konsekvent med skjermtiden. Jeg har aldri vært den mammaen som setter på TV’en i tide og utide, men de siste årene har det blitt enda mindre av det. Da blir det plutselig slik det var da jeg var liten; stas. Det blir ikke så hverdagslig som det har lett for å bli, og deilig er det.

0 kommentarer

Siste innlegg