Ingenting kunne ha vært bedre denne uken

Kun ett ord kan beskrive uken som gikk: Perfekt. Jeg mener det virkelig fra bunnen av hjertet; lite kan måle seg med uken som har gått, om noe i det hele tatt. Hver eneste dag har vært et sant eventyr fylt med alt jeg liker aller best; Sienna, familie, venner, gøyale påfunn, naturen og fantastisk temperatur. Om hver eneste ferie kunne ha vært som denne, til tross for at jeg har stått på med fullt gir på jobbfronten også denne uken, hadde jeg vært evig takknemlig. Lykken bruser i kroppen, for en følelse!

Vi har tilbragt hvert ledige øyeblikk ved sjøen eller vannet, vært sammen med familie hver eneste dag, vært i familieselskap, tatt turen til besøksgården Hakkalegarden, fisket, vært på langturer, hatt sene kvelder… Ååhhh, jeg blir nesten emosjonell av å ta innover meg en så innholdsrik og rett frem magisk uke. Det har ikke vært et kjedelig øyeblikk!

Om jeg kunne ha spilt én uke på repeat i en evighet ville det ha vært akkurat denne!

Nå skal jeg gjøre unna litt jobb som jeg har lagt på hyllen en liten stund før senga og et par episoder av “Stranger Things” venter på kjæresten og meg♥ I morgen har vi litt å gjøre (men først; nyte det deilige været i noen timer!) før jeg får det nye stuebordet mitt på døren. Ææh, det blir så bra! Det minner meg på at jeg må rydde for å ta et bilde av det gamle, forhåpentligvis kan noen få bruk for det jeg selv har gått lei av 😉

Gooooooooooooood søndagskveld, eventuelt mandag om du har kapitulert for dagen, videre!

0 kommentarer

Siste innlegg