Influensailden

Er det mulig?! Jeg kan ikke huske å ha vært så syk som det jeg er nå, noensinne. Fy søren, hjertet mitt blør av tanken på at det sannsynligvis er slik Sienna hadde det da det var hennes tur i influensailden.. Heldigvis er hun frisk igjen, nå er det min tur til å lide litt. Ææh, gi meg et immunforsvar. Jeg har gjort mitt beste for å bygge opp et da, med både smoothie, fisk og alt mulig annet sunt innabords, haha. Det og hvile blir pent nødt til å være den beste medisin altså, for dette orker jeg ikke i en halv evighet.

I skrivende stund jobber kjæresten videre med oppussingen, mens jeg er på episode tre (sesong 1) av “Forsidefruer”, et program han aller helst vil slippe å se sammen med meg, haha. Kan ikke begripe hvorfor.. I hvert øyeblikk får vi en kamerat på besøk også, tipper det blir hakket bedre selskap for Mr. H enn det jeg er i stand til å være om dagen. Jaja, han får i alle fall sett ordentlig etter hva han faktisk har rotet seg borti nå da… Stakkars fyr.

Bare èn av oss på bildet er syk, altså. Monkey har bare fått seg en dusj – da trengs det trøst etterpå. Akkurat slik har jeg planer om å bli liggende resten av kvelden; fyr i peisen, to tepper oppå hverandre (helt til det blir hinsides varmt og jeg fordømmer alt som heter varme, før jeg nok en gang hakker tenner av kulde noen sekunder senere… feberlivet) er stikkord for kvelden. Det, og elendige TV-program og Pepsi Max. Nå er det synd i meg for alvor, ser du.

Det var nok sympatifisking og sykdomsprat for i dag, jeg håper at dere holder dere friske! Dette unner jeg absolutt ingen 😉 Ha en nydelig helg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg