Ikke akkurat i topphumør

Hektiske dager – akkurat som jeg liker dem! I alle fall nå som jeg ville ha ofret mye for å få den siste, lille uken til å gå i rekordfart – glem hele julaften (mvh. alenemammaen som må “dele på”) for min del, jeg vil ha 27. desember. Så det, så!

At tiden skal gå fort gjør jeg i alle fall mitt for å sørge for; lange dager på jobb, trening av valpetassen og husvask x78 er heldigvis tidkrevende nok. Trassalder-barnet i meg har veldig lyst til å dra hjem fra jobb for så å sette First Price-nudler til koking på julaften, meeeeeen så vil jo det bare føre til at tiden går enda tregere… Skal jeg krype til korset og dra hjem til mammaen og pappaen min hvor nesten alle samles, likevel? Tiden vil gi svar, haha.

Om du gjettet at pleddet mitt er fullt av julemann-smuler gjettet du riktig, forresten.

Til tross for mitt noe negative humør akkurat nå, (næææh, lyser det igjennom altså..?)  har jeg derimot storkost meg og snust inn alt jeg makter av julestemningen som skal få sitte i frem til vår lille “julaften” på nyttårsaften tidligere i dag; vi har hatt bakedag hos Siennas søskenbarn og tante♥ I morgen blir det jobb fra tidlig til sent, noe det også blir hele helgen (og i noen timer på selveste julaften) og jeg kjenner at det egentlig passer meg helt utmerket akkurat nå. Jeg tar det heller igjen til neste år, det blir skjønt, det!

Jeg tok fatt på de viktigste delene av kveldsrutinene mine hakket for tidlig, så nå sitter jeg med kjeften halvveis åpen i en gjesp – og det er fortsatt lenge igjen til midnatt. Vel, med det humøret jeg er i akkurat nå er det sannsynligvis lurt å legge seg likevel 😉 Ha en riktig fin natt, og en ordentlig GOD JUL (om jeg ikke finner det for godt å knipse en elendig selfie med et enda verre mobilkamera for å titte innom her igjen før mandag, that is)♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg