I sommer vil jeg..

♥ Nyte dagene hjemme
Lite er bedre enn sommeren på Sunnmøre – om vi bare får sommer snart.. Jeg vil nyte late dager ved vannet, grille og bare.. være!

♥ Dra på en liten mini-ferie til 
Da jeg var i Spania i mai var det jo for å titte på ulike ferieboliger og få den investeringen i boks, så selv om jeg slik sett har hatt to ferier allerede kjenner jeg at det kanskje kan være greit med enda en tur.. Da jeg pakket med meg Sienna, mamma, pappa og lillebror for å dra til Hunderfossen og Lilleputthammer koste vi jo oss så innmari! Om det blir nok en kjøretur, telttur, camping eller til en eller annen familiepark vet jeg ikke riktig ennå, men jeg tenkte å la kjæresten finne ut hvordan det er å være på ferie med Sienna og meg.. 😉 Den ene er verre enn den andre når det kommer til alt vi vil oppleve, så det må jo være den ultimate testen før vi kan begynne å snakke samboerskap etterhvert.

♥ Pusse opp
Jeg må freshe opp overskapene på kjøkkenet, beise terrassen (om det ikke bare utsettes enda ett år om været fortsetter å være like ustabilt), male rekkverket på terrassen og gjøre det hyggelig utendørs. Det begynner å nærme seg perfeksjon her inne for alvor nå, men det gjenstår fortsatt litt før jeg kan si meg ferdig med leiligheten. For denne gang..

♥ Dra på fisketurer og andre små utflukter 
Jeg har så innmari lyst til å dra på fisketurer, rake etter krabbe og andre slike små utflukter sammen med Sienna i løpet av sommeren. Vi må jo få til noe sånt! Se for deg sene kvelder, kanskje uti nattetimene, et par ganger før skolebenken venter.. Jeg vil skape en magisk sommer for henne.

♥ Jobbe! 
Jeg har, som vanlig, ikke tatt meg ut ferie i år. Det har jeg heller ingen planer om å gjøre; jobben følger med hvor enn jeg går – og deilig er det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg