I august skal jeg…

Jeg har alltid sagt det; nyttårsforsetter er ikke noe for meg. Min nye start og mine nye muligheter kjennes rett og slett best på kroppen når høsten går meg i møte. I år ser jeg ikke bare frem til høsten fordi det er min favorittårstid, men også fordi nettopp denne høsten representerer et helt nytt kapittel i livet mitt – på så mange måter.. Det er riktignok fortsatt sommer, men denne gangen er det august som virkelig gir meg en ny og bedre start. Så; here we go!

 

– I august skal jeg – 

♠ Satse hardt på jobbfronten. Jeg er så klar! Dette blir en fantastisk høst når det kommer til arbeidsinnsatsen, på alle områdene jeg har valgt å satse for fullt på. Det er så deilig å kjenne på at jeg gjør ting på en helt annen måte enn tidligere denne gangen, nå er det på høy tid å gi jernet.

♠ Oppdatere garderoben. Vi snakker jumpsuits, pene kåper og stilrent tilbehør. Jeg skal gå høsten i møte iført så fint tøy!

♠ Finne nye favoritt-serier som jeg skal kose meg med når kvelden kommer snikende. Det er noe med det å krype opp i verdens deiligste sofa med teppe over seg, et glass Pepsi max med isbiter på bordet og en ordentlig god serie på skjermen.

♠ Planlegge og bestille reise! Jeg må selvfølgelig ta med meg Sienna til det nye feriehjemmet vårt, det skal bli så fantastisk! Jeg gleder meg til å sette i gang med små og store prosjekter som til slutt vil føre til den ultimate drømmeleiligheten, hihi. Nå er det ikke lenge igjen til vi kan sette føttene på Spansk jord.

♠ Være mest mulig ute med både barn og hund – som alltid.

♠ Forhåpentligvis sette i gang med prosjekt vaskerom! Jeg vil ha svart gulv der inne, bortsett fra det har jeg ikke riktig bestemt meg ennå. Jeg trenger noen gode løsninger for både det ene og det andre så jeg håper at jeg vil klare å få til noe med det bittelille, trange og mørke utgangspunktet rommet har.

 

Velkommen, august! 

0 kommentarer

Siste innlegg