Hverdagssøndag

Da var nok en helg straks over! Denne dagen føles vel egentlig mest som en mandag, jeg har seriøst knapt gjort annet enn å jobbe og gjøre skolearbeid hele dagen. Puhhh! Nå har jeg sendt inn min første innleveringsoppgave til skolen også, så nå er jeg spent på å se hvor i landet jeg ligger med tanke på disse studiene.. Krysser fingrene for en C, det er vel alt jeg kan håpe på akkurat nå. Men, det gjenstår fortsatt mye arbeid og haugevis av ny lærdom, så forhåpentligvis går det lettere fremover. Spennende og interessant er det i hvert fall, så det hjelper godt på motivasjonen.

Bortsett fra å skrive til krampen tar meg, har jeg vært ute på reportasje og gjort litt hjemmekontor for å kickstarte uke fem. Det er alltid greit å gå en ny møte i uke uten så altfor mye på to-do-listen før skrivingen kan sette i gang for fullt! Jeg har hele uken stappfull av spennende oppdrag dersom alt går etter planen, så det gleder jeg meg stort til å sette i gang med nå. Det gledes!

Men nå; skrive ferdig en artikkel som jeg skal sende inn i kveld (natt?) og redigere noen bilder som skal med i saken. Jeg prioriterer alltid iLaks i hverdagene, mens de andre prosjektene mine er kvelds- og helgekos. Haha! Det er da du vet at du har en jobb du virkelig elsker, ser du.. 😉

Ha en nyyyyyyyydelig kommende uke!

0 kommentarer

Siste innlegg