Hektiske dager

Hei og hopp!

De siste dagene har vært nokså hektiske, med mye på planen både jobb og privat. Akkurat som jeg liker det! Helgen har vært full av besøk, playdates og familieselskap, og gårsdagen gikk i hjemmekontor fra tidlig til sent. Vel, med et avbrekk der jeg måtte komme meg til byen for å kjøpe munnkurv til Max.. Han ser så skummel ut med den på! Han finnes heldigvis ikke farlig, men har en tendens til å spise på alt han kommer over når vi er ute på tur. Allergisk mot et eller annet er han også, så da er det best å ha munnkurv på slik at vi enklere kan kartlegge hva det er han ikke tåler.

I dag har jeg arbeidet fra tidlig til nå, så i hvert øyeblikk skal jeg unne meg noen minutter i solarium før jeg tar med meg hundene ut på tur. Det spørs om jeg ikke skal gjøre det enkelt for meg selv med å la dem få herje rundt i hundeparken i en times tid i stedet.. Det er ganske avslappende å bare sitte der, mens hundene får aktivisert seg selv uten å dra meg inn i det. Haha!

Jeg får hive meg rundt slik at jeg rekker en god arbeidsøkt til før det blir kveld. I går la jeg meg rundt elleve om kvelden, og selv om jeg ikke fikk sove før klokken nærmet seg tre, føler jeg at jeg er på riktig spor. Nattesøvn er viktig! Og ja, jeg gleder meg allerede til å legge meg..

0 kommentarer

Siste innlegg