Gravidoppdatering uke 20

Termin: 20.05.2021
Kjønn: Gutt♥
Navn: Er bestemt, men planen er å holde det hemmelig til han er født.
Innkjøp: Vi har fått på plass ammepute (gull verdt for meg om natten!), noen klær og litt gulpekluter. Vi skal se an hva vi eventuelt får i julegave før vi går til innkjøp av noe mer. Heldigvis har vi god tid!
Vogn: Jeg er 99% sikker på at det blir en Emmaljunga NXT90. Men, vi venter med å kjøpe de store tingene til det er litt nærmere termin.
Bilstol: Aner ikke. Vi må nesten se an hvilke stoler som passer best til bilen vår.

Ser du den lille detaljen med fingrene? Jeg tror lillebror var litt lei av å bli fotografert… 

Plager: Jeg er utrolig trøtt, sliter litt med bekkenløsning og har mange nokså plagsomme kynnere. Sistnevnte er for så vidt mer skummelt enn det er plagsomt i den forstand, men hittil har det i hvert fall gått veldig bra, så satser på at det fortsetter slik.
Trening under svangerskapet: Jeg er i stallen hver eneste dag, rir som normalt (jeg blir stoppet av smerter eller utmattelse før jeg ellers ville ha blitt det, men får god trening i det likevel) og går turer. Noe mer enn det føler jeg ikke er nødvendig for å holde meg i god form.
Tanker om fødselen: Jeg er redd for at jeg skal få preeklampsi/eklampsi igjen, også er jeg spent på om jeg får til ammingen bedre i starten denne gangen. Bortsett fra det tenker jeg at det går som det går, og at jeg var veldig heldig forrige gang. Blir det noe lignende denne gangen skal jeg være fornøyd med det! Bortsett fra sykdommen, da.

0 kommentarer

Siste innlegg