Frøken effektiv

I dag har jeg virkelig vært effektiv, woah – for en start på uken!

Jeg har vasket hele leiligheten, brettet og lagt på plass to maskiner med klær, skrevet og levert en artikkel, jobbet med å avtale intervjuer, hatt et møte og gått en grei tur med hundene. Nå er det straks på tide å komme oss avgårde til kjøpesenteret for en liten titterunde der, før kvelden sannsynligvis er her på et blunk dersom timene skal gå like raskt fremover som de har gjort hittil i dag. Jeg kan ikke huske å ha vært fornøyd med egen innsats på lenge, haha. Det er tydelig at litt oppussing hjelper stort på motivasjonen 😉

Nå skal jeg få sendt ut de siste epostene før jeg avslutter denne arbeidsdagen til fordel for familietid og kos. Denne balansegangen har jeg blitt riktig så flink til i det siste, endelig.

Ellers ser uken nokså stappfull ut fremover, heldigvis bare med fine gjøremål og et par nødvendigheter – før vi skal ta en deilig helg. Jeg er så frem og tilbake på om vi skal reise noe mer nå før høsten (da venter leiligheten vår i Spania!) eller om vi bare skal ha en koselig avslutning på sommerferien her hjemme.. Det ender nok med sistnevnte, kanskje med unntak av et par dagsutflukter hit og dit. Hyggelig skal vi i hvert fall få det før Sienna brått er skolejente og en helt ny hverdag venter oss.

Ha en nyyyyyydelig start på uken, folkens!

0 kommentarer

Siste innlegg