Et døgn i mitt liv – alone edition

Jeg digger å lese slike innlegg selv, så det tenkte jeg å få på plass litt oftere her inne, i forskjellige settinger. Nå; verken barn eller kjæreste er i sikte denne dagen – så hva bruker jeg døgnet mitt til? Velkommen til et døgn i mitt liv, alone edition.

– 11.07.2019 – 

07.30: Står opp, lufter hundene og faller pladask i sofaen. Finner frem litt arbeid som like gjerne kan tas fatt på med det samme, men kjenner at jeg kanskje ikke var helt klar for å starte dagen likevel..

08.00 – 10.30: Kan det kalles en liten lur selv om man akkurat har stått opp? Ja, vi sier det slik. Hakket mer våken denne gangen! Steller meg og plasserer en Red Bull på bordet foran meg: Nå skal det jobbes.

10.45: Sjekker og sorterer epost, sender epost, avtaler intervjuer og jobber videre med artiklene jeg har fått på bestilling. Jeg kjenner at jeg er ekstremt motivert og bruker tiden godt. Den følelsen er så fin!

11.30: Skriver og poster et blogginlegg og legger merke til hvor glad jeg har vært i denne bloggen i det siste. Måtte det bare holde seg slik!

11.35 – 12.30: Okei, skippertak nummer én for dagen er en realitet; Monkey blir børstet og kjemmet til perfeksjon, en tørketrommel er satt på, klær ligger klar til å brettes sammen, oppvasken tas, gulvene og sofaen støvsuges og gulvene fikk en omgang med moppen. Spisestuebordet fikk en aldri så liten vask med neglelakkfjerner, ettersom noen har etterlatt tusj-merker på det. Jeg som hadde gledet meg til å nyte lukten av rent hjem får nå inhalere den lukten i stedet.

12.30 – 13.15: Frokosttid! Det betyr Love Island UK! Jeg er helt hekta, haha. Heier så på Tommy og Molly♥

13.15-14.30: Tur med voffsene.

14.30-15.30: Jobb igjen. Flere eposter sendes ut og flere intervju avtales. En ferdig artikkel er publisert og deles videre, det er alltid så stas.

15.30-16.00: I dusjen, steller meg og gjør meg klar til å dra.

16.00: Pakker med meg Aqua og plasserer oss i bilen. En veterinærtime jeg har gruet meg til altfor lenge venter..

17.00: Ankommer veterinæren og en lykkelig og uvitende Aqua løper rett bort til personalet og finner et godt fang å ligge i midt i solsteken; perfekt for å få satt bedøvelsesprøyten. Hun har hatt store plager med tennene i lang tid og må i narkose for å få tatt tannstein og trekke ut et par løse tenner. Den yngste storebroren min møtte opp på klinikken for å være mental støtte for en supernervøs lillesøster, det hjalp virkelig på nervene♥ Takk og lov gikk alt helt etter boken og en nervøs hundeeier kunne ta det helt med ro. Jeg var sammen med henne hele veien og veterinæren lo av meg da hun gjentatte ganger tok meg i å stirre på hunden for å sjekke om hun pustet – selvfølgelig samtidig som jeg holdt pusten selv.. Det er ikke lett å være hundeeier til en seniorvoffse, det er helt sikkert. Aqua skal leve lenge, hun. Det må hun bare.

19.00: Hjemme igjen og på tide med middag (etter å ha luftet Monkey som fikk æren av å være alene hjemme i dag); grove brødskiver med eggerøre og røkt laks. Haha! Det enkle er ofte det beste når jeg er alene, jeg er ikke flink til å lage ordentlig middag bare til meg selv. Jeg ser en episode av Good Girls og tar livet med ro før jeg setter i gang med kveldens arbeidsøkt.

20.30-00.00: Jeg jobber som oftest best om kvelden, så Aqua plasseres i sofaen ved siden av meg og arbeidsøkten kan starte – selvfølgelig med et iskaldt glass med Pepsi max på bordet. Jeg skriver og leverer intet mindre enn fire artikler og sier meg fornøyd med dagens innsats, hodet har tross alt ikke vært helt med før etter at Aquas veterinærtime var unnagjort.

00.00-01.00: Okei, er det på tide å ta fatt på haugen av rene klær som har lagt på spisestuebordet siden tidlig i dag morges.. Ugh, finnes det verre husarbeid enn å brette sammen og legge på plass klær? Sånn, bortsett fra å skifte på sengen, mener jeg? Sistnevnte må jeg også gjøre. Jeg sov med hårkur i håret i natt, tipper at det ville ha blitt svært ubehagelig å ligge på den samme puten jeg brukte i natt, for å si det slik.

01.00: Klær er brettet sammen og lagt på plass, en vaskemaskin er satt på, nytt sengetøy er på og badet er vasket. Woah, deilig! Nå skal jeg se en episode til av Good Girls, lufte hundene en siste gang før natten og til slutt krype til køys med lydbok på øret. Jeg hører “Sølvpilen” for tiden, den er nydelig. Jeg er tross alt av tater-slekt (shocker) så det er rimelig spennende å bli dratt inn i den tiden 😉 Tid for å klikke på “publiser”-knappen på dette innlegget og se frem til en ny dag i morgen. Da venter det mye jobb på morgenkvisten før jeg etterhvert har en date med verdens fineste venninne, før kjæresten kommer på besøk for kvelden♥

God natt! 

0 kommentarer

Siste innlegg