Enkelhet

I dag har jeg brukt hele dagen til hjemmekontor, og en liten halvtime til tur og trening med hundene. Det regner så ekstremt for tiden, så verken to- eller firbente trives noe særlig utendørs om dagen. Jeg har heldigvis hatt mye å gjøre på jobb, så dagen har fløyet avgårde likevel.

Jeg skal fortsette å arbeide noen timer i kveld, men først skal vesla og jeg innta dagens middag; blomkålsuppe med grovskiver med masse (!) smør på. Mmmmhhh! Det må faktisk være noe av det beste jeg kan få, i all sin enkelhet.

Etterpå skal jeg gi klesskapet mitt litt oppmerksomhet. Altså, det går ikke an å lukke igjen én eneste dør av de tre som er på skapet… Det sier sitt. Mye må ut, og alt som skal få bli må sorteres bedre. Jeg har en hel kommode (fem skuffer) stappfulle av Stormberg-klær også, så den må få en aldri så liten gjennomgang, den også. Trenger ikke hundre Stormberg-teskjorter nå som jeg ikke jobber der lenger 😉 Men først; middag og avslapping! Jeg stemmer for spillkveld før leggetid, det er så innmari koselig.

0 kommentarer

Siste innlegg