Dette må jeg bli flinkere til

… Svare på meldinger. Jeg ser at jeg har fått en melding, åpner og tenker at jeg skal svare “etterpå”. Det skjer jo aldri.

… Lese fysiske bøker. Jeg har hørt mye lydbok det siste året, men lest altfor få fysiske bøker. Vi snakker kanskje 10 stykk, på et helt år. Nå har jeg meldt meg inn i en bokklubb (fordi jeg fikk gratis sengetøy som passer helt perfekt til interiøret mitt), så nå får det bli andre boller fremover.

… Være sosial. Jeg trives rett og slett altfor godt i eget selskap, men vennskap er også ubeskrivelig viktig for meg. Starting now; til helgen får jeg overnattingsbesøk!

… Stelle neglene mine oftere. Nå er etterveksten til neglene mine snart mer synlig enn neglelakken på toppen av dem. Uhørt.

… Brette sammen klær. Det hoper seg altfor ofte opp, og da blir jo terskelen for å ta fatt på det bare enda større. Bare det å vite at jeg har en hel haug av klær å brette sammen er nok til å lage et aldri så lite rot i hodet.

… Drikke te. Te er så undervurdert, i alle fall av meg. Jeg glemmer det helt bort, og sluker Pepsi Max som om det stod om livet i stedet. En kopp te med kollagenpulver og honning i? Mmmmhhh! Det bli fast kveldsrutine.

0 kommentarer

Siste innlegg