Denne ukens planer

Mandagen har gått til første skoledag for vesla, jobb for min del og en aldri så liten shoppingtur før leggetid og mer jobb. Åh, mandager! Det er alltid like skjønt å få en ny uke kastet på seg, inspirasjonen bobler og motivasjonen er på topp. Ettersom jeg nærmest drukner i jobb akkurat nå, tenkte jeg å dele ukens planer med dere fremfor å igjen fortelle hvor mye som må bli gjort før hodet min kan treffe puten med et klask.

Tirsdag:
Tidligvakt på Stormberg, som jeg gleder meg! Og det til tross for en uutholdelig tannverk. Da er man glad i jobben sin.
Etter jobb (og skole) drar vi hjemom for lekser, skift og hundelufting før turen går til familieselskap og kos♥

Onsdag: 
En kort tidligvakt på Stormberg, hjem for å skrive noen kjappe setninger og få unnagjort en innlevering, henting på skolen, hjem for å spise middag, fotballtrening, leggetid for vesla og deretter mer skriving for min del.

Torsdag: 
Ta solarium på vei hjem fra levering på skolen – det er et must. Forhåpentligvis rekker jeg å trene før jeg legger meg i solsengen. Deretter venter noen timer arbeid, en skikkelig husvask og altfor mange runder med vaskemaskin og tørketrommel før henting på skolen og til sist et møte på kveldstid.

Fredag: 
Trening! Ukens deadlines må bli unnagjort før klokken rekker å bli 16.00, så her gjelder det å arbeide raskt og effektivt. Det er også på tide å ta fatt på regnskapet – selv om det aldri frister i det hele tatt.

Lørdag: 
Senvakt på Stormberg etterfulgt av en halvtime i solarium – og det er det som er planen. Kjenner jeg meg selv rett blir det noen timer skrivejobb etter butikkjobb, men det skal bli minimalt. Denne lørdagen skal gå til fullstendig avslapping.

Søndag: 
Det slappe humøret mitt fra lørdagen skal fortsette å få komme til sin rett. Vi snakker hårkur, ansiktsmaske, skrubb, tannbleking og alt mulig annet digg jeg så altfor sjelden tar meg tid til å prioritere. Jeg har også store planer om å se alle episodene av Bloggerne jeg ikke har rukket å se til nå.

0 kommentarer

Siste innlegg