De siste dagene

Såååå.. Hva skal man si? De siste dagene har vært innholdsrike. Jeg har vært på fisketur og fikk en gigantisk torsk, brukket av en del av tannen, hatt en tannlegetime som tatt ut fra et realt mareritt og forsøkt å ta livet med ro (som om det er mulig å gjøre stort annet når man aller helst vil røske ut hver en tann i kjeften) og tilbragt tid med familien♥

Jobben har jeg selvsagt ikke lagt bort, nå gjenstår det bare å skrive ferdig og få levert den siste artikkelen for uken før jeg er klar for nye bestillinger og impulser. Så digg! Jeg må si at jeg føler meg utrolig heldig som har den jobben jeg har – selv om dagen hos Stormberg måtte vike til fordel for tannlegestol og tårevåte kinn, har jeg likevel stått på på andre fronter.

Til tross for smertene har jeg altså hatt det riktig så fint. Da jeg fikk gigant-torsken (den var i alle fall 3 kilo..) på kroken lo kjæresten av meg og sa at jeg sannsynligvis bare hadde satt kroken fast i bunnen. Ukens gullkorn må være “dersom det der er bunnen så drar jeg hjem, den sluker meg snart!” – heldigvis fikk jeg motbevist yrkesfiskeren og han måtte pent lage filet av den fine fisken jeg fikk. Haha!

Nå venter sengen og et par episoder av “Stranger things”. God natt!

0 kommentarer

Siste innlegg