Basketball-smugleren

Oi, nå skulle jeg til å skrive “God morgen!” da jeg innså at klokken faktisk bikker tre om ettermiddagen i hvert øyeblikk… Timene har fløyet fra meg i dag, det er helt sikkert. Jeg har ikke gjort annet enn å ha kontordag hele dagen; jeg har nemlig en prosjektstilling som går ut på nyttårsaften, så nå jobbes det iherdig med å få alt på plass til den eller de som skal overta arbeidsoppgavene mine det nye året.

Hva jeg selv skal gjøre når det ringes inn til 2021 er skummelt nok fortsatt uvisst… Jeg er nemlig ikke helt sikker på at det skal bli så lett å få ny, fast jobb nå som det ser ut som om jeg smugler med meg en basketball under genseren. Men; sorgene tas selvsagt ikke på forskudd – jeg elsker jo å arbeide for meg selv på frilansbasis også, så selv om jeg kommer til å savne det å ha kolleger å sparre med, lider jeg overhodet ingen nød. Alt ordner seg!

Nå skal jeg straks runde av jobb for dagen, lufte hundene en liten tur og komme meg av gårde til stallen og verdens beste hest. Jeg er usikker på hva vi skal trene i dag, men morsomt og slitsomt blir det helt sikkert. Jeg har egentlig litt lyst på en lang ridetur, også.. Det er jo så innmari fint vær for tiden; mange varmegrader og ingen tegn til verken vind eller regn. Ikke at jeg ikke hadde foretrukket masse snø fremfor vår i desember, men når det først er situasjonen kan man like gjerne nye det, tenker jeg.

Ha en riktig så fin søndag, enten du jobber, er på ridetur eller fyller dagen med noe helt annet enn det jeg gjør!

0 kommentarer

Siste innlegg