While other girls squats

Wooaaahhh, hvem i alle verdens dager utsetter seg selv for shopping på medlemskvelder med åpningstid til midnatt? Å joda, jeg måtte jo bare. Jeg suste rett frem uten å se meg verken til høyre eller venstre – det var så mange mennesker at man skulle tro at ingen på Sunnmøre har barn å legge, et hjem å vaske eller en seng å sove i. Uæh! Jaja, det ble verdt det da posene ble plassert pyntelig på spisestuebordet, haha. Åh, hellige, materialistisk lykke.

I morgen venter det en mellomvakt på meg før Lucia-feiring, det blir så koselig♥ Jeg klarer jo aldri sånt uten å bli så rørt at jeg griner… Haha! Er det ikke det som kalles mammasyndrom, kanskje?

Fra Snapchat tidligere i kveld; “While other girls squats, I do shopping” eller noe i den duren.. Oh well, de fleste musklene fikk kjørt seg litt, så det må jo gå som dagens (ukens, månedens…) treningsøkt, eller hva?

Nei, nå kan jeg regelrett høre sengen rope på meg. Om jeg skal rekke å trykke i meg femten knekkebrød med baconost på før jobb i morgen (det er altså planen – jeg kjøpte seks tuber i dag) må jeg nesten famle meg frem etter den. Jeg har ikke fyrt i peisen i dag en gang (fordi jeg glemte å kjøpe ved igjen) så det skal bli digg å krype inn under den varme dynen♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg