Adrenalinkick for sjåfører

Jeg kan ikke huske sist jeg var så mett som nå; for en middag! Av og til slår jeg på stortromma altså, haha. Det verste er at det var så enkelt! Oppskrift kommer uten tvil 😉 Nå er det avslapping på planen her før vi skal driste oss ut for å gå en liten tur med Monkey. Da vi kom hjem etter jobb og barnehage og hadde kommet oss halvveis opp i bakken, skled vi rett ned igjen. Fy søren så glad jeg er for at det ikke kom biler på veien akkurat da! Det hadde ikke endt godt i det hele tatt. Heldigvis har jeg en superkjæreste som vet at jeg ofte havner i snodige situasjoner, så han hadde lagt en sekk med grus i bilen min. Jeg fikk strødd hele bakken og vipps, trygt parkert i garasjen. Med heftig hjertebank og adrenalinkick.

Jeg angrer litt på at jeg ikke tok bilde av bilen der den stod så fint; helt skeivt og utvilsomt malplassert, haha. Lurer litt på hva forbikjørende tenkte da de så meg.. Jaja, det er forhåpentligvis vår snart.

Ellers fikk jeg nettopp tilbake min elendigste karakter i studiene noensinne, en E. Hva gir du meg?! Jeg som kun har A i det faget.. Blæh. Lurer på om jeg begynner å kjenne meg litt ferdig med disse studiene, jeg altså.. Typisk meg å feste tankene på neste skritt før jeg er ferdig med å tråkke ned der jeg allerede går. Jaja, en dårlig karakter eller ikke; jeg syns jeg har vært flink hittil.

Håper dere får en nydelig ettermiddag og kveld videre, og at vinteren behandler deg (og bilen din) litt bedre enn den gjør her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg