8 tanker før leggetid

… Jeg har lyst til å farge håret kullsvart. Blankt, skinnende, svart hår mot solbrun hud og rosa negler. Jeg hadde angret verre enn verst om jeg gjorde det, men jeg har lyst.

… I morgen skal jeg unne meg selv litt ordentlig “pampering”. Det skjer så mye på innsiden når jeg føler meg bra på utsiden. Det kalles vel å være overfladisk. Jeg liker at jeg har evnen til å la små ting få stor betydning – jeg tror det gjør meg til et lykkeligere menneske.

… Denne uken har vært mer sosial enn på så lenge jeg kan huske. Hver eneste dag har vi hatt minst ett besøk, funnet på sprell og ellers bare storkost oss med et knippe mennesker vi er så innmari glad i. Helgen skal bli tilbragt på akkurat samme måte, det blir fint. Fy søren så heldig jeg er som har alle de jeg har, i livet mitt.

… Tenk at akkurat jeg skulle få bli så heldig å få være Siennas mamma. Jeg tenker på det hver eneste dag, hvor ubeskrivelig lykkelig hun gjør meg. Jeg elsker henne, livet mitt og tanken på alt vi har i møte. Jeg er verdens heldigste jente, det er ingen tvil om at det er umulig å føle seg mer lykkelig enn det jeg gjør. Fra innerst til ytterst, helt oppriktig. Jeg er så heldig.


… Ser på studieplanene mine for dette (!) året. Det kribler i magen. Jeg gleder meg så innmari til å fullføre alle eksamener i mai og juni, for så å kaste meg inn i et nytt, stort kapittel av livet mitt. Den som kaller seg “ferdig utlært er ikke utlært i det hele tatt, bare ferdig”.

… Skinnende ren leilighet, blomster over alt, Pepsi max på bordet og en liten hund foran peisen. Dette er kvalitetstid med meg selv på det beste.

… Savner kjæresten min så inderlig. Jeg kan med hånden på hjertet si at en slik intens kjærlighet kun kan overgås av kjærligheten jeg føler for datteren min. Ingenting annet i verden kan måle seg. Kjærlighet. Fy søren, det er fint altså.

… Jeg har verdens beste datter, den herligste kjæresten som finnes, en leilighet jeg endelig stortrives i og digger hver millimeter av, en fin bil, en skjønn hund og generelt et liv jeg alltid har drømt om å leve. Noen; klyp meg i armen, det er helt utrolig. Jeg lurer på om jeg noensinne kan la det gå én eneste dag uten at jeg virkelig tar innover meg hvor ubeskrivelig godt det er å ha akkurat dette livet. Dersom noen hadde fortalt meg for ti år siden at dette skulle bli livet mitt, ville jeg ha ledd av dem. Euforie. Lykke.

God natt♥ 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg