7 ting jeg vil gjøre i februar

  • Ha en akedag! Vi har fortsatt ikke hatt god nok snø til å ha en skikkelig vinterdag utendørs, med aking, nistemat, klementiner og røde roser i kinnene, og det er så trist. Vinteren er riktignok den årstiden jeg liker minst, men én slik dag i året burde i det minste være obligatorisk.
  • Ordne opp i Spania. Vi har en aldri så liten situasjon i leiligheten vår i Spania, og selv om det ikke hadde gjort meg så altfor mye å kjenne varmegrader på kroppen igjen, håper jeg for stressets skyld at det kan ordnes hjemmefra. Det finner jeg ut av i løpet av denne uken.
  • Logge av til klokken 22.00. Jeg har feilet “litt” på det hittil, men jeg har altså som mål å logge meg ut av jobbverdenen senest klokken ti hver kveld.

  • Reportasjeoppdrag. Reportasjer er definitivt min favorittdel av jobben min, så jeg håper å kunne få til mest mulig av det denne måneden.
  • Skrive grovskisser til minst ti kapitler i manuset mitt. Et bokprosjekt blir sakte, men sikkert født, og jeg gleder meg til å få en bedre helhet på plass på papiret, og ikke bare i hodet mitt.
  • Gå på minst èn visning på hus. Drømmen nærmer seg, dere! Men det er jo nettopp det; en drøm. Jeg vil ikke flytte bare for å flytte, til det er jeg altfor glad i denne fine, lille leiligheten. Det er jo ingen hastverk heller, men det blir fint å komme seg litt mer ut på markedet og ikke minst bli sikrere på hva jeg faktisk ønsker meg. Er det noe jeg ikke kommer til å “settle for less” med, så er det mann og hus, haha.
  • Tenke økonomisk. Jeg har blitt så nerd på det, så her skal jeg bare bli enda flinkere. Det er jo så gøy å ha enda mer til overs enn det man allerede har bestemt seg for!

Follow my blog with Bloglovin

0 kommentarer

Siste innlegg