7 ting jeg gjør når dagen er dritt

Slike dager vil alltid komme, dager hvor alt rett og slett føles dritt. I dag er en slik dag av personlige årsaker, derfor har jeg nå satt opp en liste over ting jeg gjør når dagen er dritt:

1. Tar solarium 
Dette er et nærmest obligatorisk punkt på slike dager. Avkobling, lydbok og brunfarge i en behagelig kombinasjon? Yes, please.

2. Betaler regninger 
Dette høres dumt ut, men det fungerer. Da er i alle fall noen irritasjonsmoment ute av verden, selv om jeg kanskje ikke får gjort stort med det som egentlig plager meg.

3. Planlegger uken og måneden 
Jeg liker å tro at god struktur kan læres – og livet er en evig lære 😉 Lite føles bedre på slike dager enn å forsøke å ta kontroll over det som kan kontrolleres, derfor er det en utmerket anledning til å planlegge tiden fremover.

4. Går en lang tur 
Dette er så obligatorisk som det kan få blitt. Frisk luft, voffsen og ulent terreng gjør virkelig underverker.

5. Seriemaraton 
Om anledningen byr seg og jeg ikke drukner i jobb, er seriemaraton en fin trøst. Jeg drømmer meg for øyeblikket bort i Fallon Carringtons richbitch-liv i Dynastiet, du finner meg der ut dagen.

6. Gjør husarbeid 
På slike dager er alt dritt likevel, så hvorfor ikke ha det pent rundt meg når alt annet føles litt fælt? På dager som dette føles det nærmest umulig å dra seg opp av sofaen, så jeg tar heller skippertiltak med et kvarters rydding/vasking med jevne mellomrom enn å holde på lenge av gangen.

7. Tenker over alt det positive i livet mitt 
Egentlig er jeg både euforisk og sprudlende – når jeg bare får summet meg litt er det godt å tenke på alt det positive jeg har i livet, og verdsette det litt ekstra. Det er hardt når ting er vanskelig, men det hjelper. Når man får tid til å drukne seg litt i elendigheten først 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg