7 grunner til å elske frilanslivet

Er det sosialt akseptert å være litt forelsket i sitt eget liv? Samme kan det være, det er nemlig akkurat slik det føles. Jeg har hatt et år med mange oppturer og så godt som like mange nedturer. Et år hvor jeg har lært mer om meg selv enn jeg har gjort noensinne, et år jeg har brukt på å sette sammen puslespillet for livet mitt. Nå er jeg her. Alle brikkene er på plass, jeg er hjemme. Det føles uendelig godt. Jeg er så heldig som har et arbeid jeg elsker, aldri i livet om jeg noensinne kommer til å ta det for gitt igjen.

– 7 grunner til å elske frilanslivet – 

1. Skriving er livet mitt
Det å få lov til å leve av det morsomste jeg vet om er rett og slett en drøm. Tenk at det går an!

2. Jeg får være kreativ
Jeg har aldri mestret verken pensel eller blyant, men kreativ har jeg alltid vært. Gjennom jobben får jeg være kreativ på den måten jeg kan og liker aller best.

3. En dag er aldri lik den forrige
Jeg skriver om så mye forskjellig at dagene virkelig aldri er like. Det er noe av det som er så morsomt – det er umulig å bli lei.

4. Jeg kan hjelpe
Joda, noen artikler er ment som utelukkende underholdning – men i mange tilfeller kan jeg bidra til både forståelse, kunnskap og hjelp. Det er en fin følelse.

5. Friheten
Dette punktet er nok blant de viktigste. Jeg er ikke ment for verken tøyler, regler, press eller stress. Frihet er så viktig for meg, og det har jeg ved å være min egen sjef. Selvfølgelig må man være strukturert i dette yrket, men det er ingen andre enn jeg som setter opp rammene. Det er magisk.

6. Verden er min lekeplass
Jeg kan jobbe fra hvor som helst i verden, noe som gir meg uendelige muligheter. Om jeg vil hoppe på et fly til Paris, tilbringe høstferien i Spania eller dra på et spontant eventyr, er det ingenting som stopper meg. Det kribler i magen bare av tanken.

7. Jeg er min egen sikkerhet
Jeg er ikke avhengig av noen andre enn meg selv til å nå lengre, det gir makt. Så lenge jeg arbeider hardt, er jeg sikret. Hvor fint er ikke det?

Jeg er overbevist om at dersom alle hadde hatt et yrke å gå til som de virkelig brenner for, ville det ha vært langt mindre misnøye her på jorden. Fy søren, så heldig jeg er!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg